|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
LİVANELİ
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripmiGönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 11:43 |
|
Hocam sabah 4 yasindaki oglum aglayarak uyandi..disim agriyor diye feryat ediyordu..disinde en ufak bir leke curuk falan yok hocam anladimki disetleri ceneleri agriyor ..asiri mide bulantisi var bi kere kustu halen midesi bulaniyor surekli kusma istegi var..benzi sapsari elleri buz garip sekilde fakat ates yok ..halsiz oturmak bile istemiyor genel hali pek iyi degil..hocam bir haftadir agir bir grip atlatiyorduk dun duzelmisti artik derken bu neyin nesi simdi anliyamadim bir tahlil yaptirsammi ne onerirsiniz
|
|
![]() |
|
LİVANELİ
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 14:42 |
|
Hocam ustteki mesajimdan sonra uykusundan bulantiyla uyandi ve tekrar kustu ustelik yatmadan evvel metpamid surup icirmistim..karnim agrior diyo genel durumu pek iyi degil cok halsiz hemen uykuya daliyor aglamakli surekli hic bu sekilde hastalandigini gormemistim hocam endiseliyim ciddi bisey olmasindan korkuyorum
Hocam bu aksam tahlil yaptirdim her ihtimale karsi Düzenleyen LİVANELİ - 03 Nis 2014 Saat 21:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 22:54 |
|
Domuz Gribi geciriyor, SAKIN; ilac-antibiyotik vermeyin...
Kim ne derse desin, sakin kulak asmayin, sadece benim anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
LİVANELİ
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2014 Saat 12:14 |
|
Hocam bende oyle tahmin etmistim isin icine bulanti agrilar girince ama daha yeni grip atlattigimiz icin suphede kalmistim
Cunku duzeldi bir hafta hastaydi sonra bu cikti fakat bugun yine iyi genel durumu,bulanti yok..yani bir gunluk nasil biseydi bu boyle anliyamadim Bu aradaburdan dun oglumu gosterdigim domuz gribi olabilirmi belirtiler benziyor dedigimde benle alay edip dalga gecen ustelik ukala diye laf atan doktorumsuya selamlar olsun ... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|