|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 16:57 |
Hocam merhaba, merak ettiğim bir konu vardı ve danışmak istedim. Kızım bu ay 24 aylık olacak. boyu 87 cm, kilosu 14 kg. Size sormak istediğim kızımda bağırsak kurdu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Gaitasında şuana kadar bir şey görmedim. Popo kaşıntısı yok ama daha çok ön tarafını kaşımak istiyor. Burun kaşıntısı arada oluyor bunu da temizlenmemesine bağlamıştım önceleri. Başka ne gibi bir belirti bize evet vardır ve ilaç kullanmalıyız anlamına gelir? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta olmasi; COK ZOR... Ancak evde, kurtlu bir abi-abla olacak, ondan sonra... her barsak kurdunun, belirtisi farklidir.Her parazit, popo kasintisi yapmaz...
|
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saolun hocam kızım tek çocuk..o zaman bir sıkıntı yoktur anlıyorum sizin yorumunuzla..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|