|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak.zeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 12:45 |
Hocam oglum 2006 mayis dogumlu bugun anaokulnda agizdan damla asi yapilacagini soylediler.Cocuk felci asisini suriyelilerden dolayi yapacaklarini belirttiler ben size sormadan yaptirmadim cok acil cevap bekliyorum yaptiralim mi?
|
|
![]() |
|
burak.zeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
![]() ![]() ![]() ![]() |
Afedersiniz panikle 2006 yazmisim oglum 2008 dogumlu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlara ne bakiyorsunuz?? Onlar her sene bu asiyi yapmak icin, ILLAKI bir sebep, bulurlar... Sanki, Turkiyenin, saglik sistemi, Suriye'nin saglik sisteminden daha ustunmus gibi hava basarlar... Sadece, isyan basladiktan sonra, doganlarin asisi yok...
ASININ, SIZIN COCUGUNUZA, HICBIR FAYDASI YOK... Allahtan zararida yok... Siz bu asiyi yaptirmak icin, yirtinmayin, onlar yapmak isterlerse de, munakasa etmeyin, yaptirin.. Cocuk felci asilari ile ilgili daha fazlabilgi edinmek isteyenler, ilk sayfadaki "Yazarlar" bolumunde okuyabilirler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.zeynep
Tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|