|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 19:20 |
Mrb hocam 5 aylık Kız bebeğim sadece anne sutu alıyor . Bugüne kadar hergün kakasını yaparken 3 gündür kaka yapamıyordu.sureklı ıkınıyo rahatsız oluyor .bnde 3. Gun sonunda fıtıl verdım futılle yaptırdım. Normale göre daha katıydı. Tekrar 2 gun gecti hala yapamıyo rahatsız edıyor ıkınıp ıkınıp yapamayınca ağlıuır . Ne yapmalıyım hocam bebegım neden kabız oldu .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfadaki, "Yazarlar" bolumundeki, "Yeni dogan bebegin ozellikleri" makalemi okuyun.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okudum ve her günde okumaya devam edıyorum.bu aylarda anne sutu alan bebeklerde 7-8 günde 1 cıvık kaka yapması normal . Ama bizim sımdıye kadar her gun kaka yaparken bu 5. Aya gırerken kaka yapmaması durumu ve sureklı kaka yaparken ıkınması durumu normalmi yani şimdiye kadar hersey normalken.sımdı böyle bı durum oluşması bişeylerin yanlış gıttıgını gosterır mi yada bizimki normal bi durum mu hocam. Kusura bakmayın hocam bır de bu durum 1 haftadır var ve bebeğimin günlük duzenını bpzdu sakin bir bdbekken sımdı ıkınırken bağırmaya başladı .ve kendı kendıne oyalanan bır bebekken bu durumdan ötürü kucak istıyır sürekli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cikan kakaya bakin, sert-tas gibi kaka yapiyorsa, aksamlari 5ml. Duphalac icirin.
|
|
![]() |
|
Hocam bugn 4.gun oldu kizim cok zorlsniyordu kizarip bozariyirdu surekli agliyordu fitil verdim bende yine fitille yaptirdim.aliskanlik yspar mi fitil hocam yaptigi kaka civik sumuksuydu .yspsbilecegim baska bisey var mi bunun icin bebegim cok zorlaniyor yapmadigi gunlerde.
|
|
![]() |
|
Hocam bugun yine hiç durmadı hep kendini sıkıyor ağlıyor hiç durmuyor bu sefer sabunla yaptırabıldim ama hala tam rahatlatmadı napıcam hocam kızım çok acı çekiyor hep ağlıyor . Normalde hiç ağlamazdı. Sonradan sonraya nerden çıktı bu kaka yapamama.sadece anne sütü alıyor ne yapmalıyım .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sabun, kaka ile cikarsa muhim degilde, icerde kalirsa tahris yapar... Siz "Gliserin" fitil kullanin. Aliskanlik yapmaz.
|
|
![]() |
|
Hocam bügünde ateşi çıktı 37.8 su anda. Bu kakayla alakalı olabilir mi yoksa 10 gun önce burun akıntısı vardı. Su anda akıntı genzınde devam edıyor.burnu tıkalı gibi Onunla alakalı olabilirmi.kafasını kasıyor sürekli birde bağırıyor .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|