|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birsenf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nis 2014 Saat 17:38 |
Merhaba Hocam 6 yaşında oğlum kulağım duymuyor diyordu sağlık ocağına götürdük boğazı kabarmış kulağınada vurmuş dedi antibiyotik verdi fakat kendi doktorunu aradım oda başka bir kulak burun boğaz doktoruna yönlendirdi meğer kulağında kir varmış ve kulaklarında sorun yokmuş o zaman doktorumuz antibiyotik verme dedi ateşi çıkarsa ateş düşürücü ver burnu tıkanırsa aç dedi. Dün gece 2 saat öksürdü gıcık gibi sanki azında tükürüğünü yuttuğunda öksürük oluyordu. Bende aradım doktorumuzu rahatlatacak ne yapabilirim vicks vs gibi oda sudafed ile ventolin ver dedi. Sizce ne yapmalıyım. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Goruyorsunuz degilmi; saglik ocaklarinda, ne gariban doktorlarin calistigini!!!
Illaki o, LANET OLASI: Sudafed ve Ventolin surubu verecekler... Sakin bu ilaclari vermeyin, cocuk cok daha kotu olur... Ondan sonrada; yok "Astim", yok, "Bronsiolit oldu" diye caniniza okurlar.. Cocugunuz Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Cok okumaniz lazim.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|