|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
merce ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 17:48 |
hocam benim 3 aylık bir kız bebeğim var kusması var ve kakasını bazen günde 1 kere yapıyor bazende 3-4 günde bir yapıyor gittiğimiz doktor süt alerjisi olabilir dedi bana süt içeren birşey yeme dedi bebek içinde günde 1 yada 2 kere mama veriyorum onun içinde alerjik mama vereceksin dedi bu konuyla ilgili yazılarınızı okudum bebeğimin süt alerjisi olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosuna bakin. Eger kilosu normal veya normalin ustu ise, kesinlikle Allerji YOK demektir...Asiri yediginden kusuyordur...
Hastalik-Allerji nedeni ile kusanlar, degil fazla kilolu olmak, normal kilolarina bile erisemezler... |
|
![]() |
|
merce ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam gelişimi ile de ayrı mesaj atmıştım ama buradan yazayım
.06/01/2014 doğumlu kız bebeğimin doğum kilosu 3840 boyu 50 cm baş çevresi 37 cm hastane çıkış kilosu 3690 1hflıkken 3490 grdı dr mama ya başlamamızı soyledi hemde her beslenme sonrası ben günde en fazla 2-3 defa verdim 1 aylıkken 4418 gr oldu elimden geldiği kadar az mama veriyorum hatta vermek istemiyorum ama gündüzleri 1 saat bile zor dayanıyor bende de bişey kalmıyor şimdi 3 aylık kilosu 6094 gr boyu 60 cm baş cevresi 41 cm geceleride 1 kere uyanıyor kendim uyandırıp emzirmelimiyim ?gelişimi nasıl ?? birde gündüzleri hiç uyumuyor neredeyse her memede uyuya kalıyor ama en fazla 30 dk uyuyor yatağına yatırdığımda uyanıyor
şimdiden teşekkür ederim |
|
![]() |
|
peki hocam kakasını böyle geç yaptığı zamanlar artık 4. güne felan ulaştığında huzursuz oluyor normalmidir kabız olabilirmi?? bazende yapışkan şekilde mukuslu gibi oluyor bazen. bi belirti sayılabilirmi süt alerjisi için doktor hem geç yapıyor diye hemde bu yapışıklığı üzerine dikkat çekmişti
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Çocuğunuzun gelişimini aşağıda linki bulunan "Persentil Hesaplama"dan öğrenebilirsiniz...
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12992&title=persentil-hesaplama |
|
![]() |
|
şu anki kilosu 6094 gr hocam lütfen yardım edin bu beliertiler süt alerjisi oldugunu mu gösterir benim diyet yapmama gerek varmı dogdugundan beri gaz sancısı var sonraki aylarda da kakasını günde 1 sefer yapmaya başladı mukozalı yapışkan bir şekilde.ayrıca kusması var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut Allerjisi ile, en ufak bir ilgisi yok... Tamamiyle uydurma.. 3 aylik kilos; 5.8kg dir. Tarif ettiginiz kaka fazla yemesine baglidir.
Bu yasta, bebekler isterlerse, 7-8 gunde bir dahi kaka yaparlar... Turk doktorlari "Yeni dogan ve bebeklik cagi" NORMAL farkliliklarini bilmezler... En son makalemi okuyun.. |
|
![]() |
|
peki hocam 3. ayımızı doldurduk sütüm yeterli gelmediğinde mama vermek yerine ek gıda verebilirmiyim?verebilirsem hangilerinden başlamalıyım ? çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|