Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKan tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nrgz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nrgz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan tahlili
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 21:55
Merhabalar yine biz,
oğlum 9 ay 5 günlük oldu. kilosu 9.700 boyu 71 cm baş çevresi 44 cm denildi. size sormak istediğim şunlar ; 
1.  ben demir damlasını kullanmayı bıraktım uzun süredir. vermeyi unutuyordum ve aklıma geldiğinde de ya emzirmiş oluyordum ya da ek gıda vermiş oluyordum. doktorumuz kan tahlili vs hiçbirşey istemedi kontrolde... sabahları supravit vitamin veriyorum sadece... 9 aylık kontrolde ayrıca yapılması gereken birşey var mıydı ? demir damlası çok önemli birşey mi ?

2.  gün içerisinde artık bebek aşağı yukarı kaç kere emmelidir ?

3. kahvaltıda yumurta gün aşırı mı olmalı her gün mü olmalıdır ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118921
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 22:17
1- Konu cok konusuldu, eski maillere bakin,
2- Bebek bilir, aciktikca emer.
3- 9. aydan sonra, yumurta aki-sarisi beraber, ister yagda, ister rafadan, HERGUN yiyebilir..
Yukarı Dön
nrgz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nrgz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2014 Saat 22:37
teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.