|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sedesa
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boğaz enfeksiyonu...Gönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 11:55 |
|
Merhaba Kadir bey...
18 aylık olan oğlum ve ben 1-2 gündür ateşliyiz... Oğlumun ateşi dün 39.5 idi... İbufen verdim 3/4 ölçek... Vermrk istemedim ama ben de çok kötü hissediyorum ve uyuyup rahatlasın da ben de uyuyayım diye verdim... İkimiz de dün geceyi terleyerek ve ateşle geçirdik... Oğlum vücudunda döküntüler oluşmuş.. Anlamadım isilik de olabilir... İki gün önce adanadan döndük ve çok sıcaktı orası çok terledi... Bugün dikkatimi çekti dili bembeyaz.. Benimki de öyle ve çok zor yutkunuyorum.. Aynayla baktım kupkırmızı boğazımın her iki yanı da ve kulaklarıma vuruyor ağrısı...Oğlumunki de benimki kadar ağrıyorsa diye üzülüyorum.. Randevu aldık öğleden sonrası için doktordan ama endişeliyim dayayacak bir sürü gereksiz ilacı diye... Antibiyotik kullanmamız gerekiyor sanırım.. Dikkat etmem gereken başka bişey var mı acaba... Döküntüleri kaşınıyor onun için sürebileceğim bişey var mı..?? Düzenleyen sedesa - 28 Nis 2014 Saat 14:31 |
|
![]() |
|
sedesa
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 17:10 |
|
Kadir bey doktora gittik... Bogazında ve kulağında kızarıklıklar varmış... Uyuyamıyor zaten ağrısı var sanırım... Antibiyotik verdi doktor.. Üst solunum yolu enfeksiyonu var dedi... Ama aynı zamanda peditus verdi... Ateşi düşmezse diye de paranox fitil verdi... Antibiyotik olarak da klamoks bid adında bir ilaç verdi.... Peditus kullanmamıza neden gerek var anlamadım madem ki antibiyotik alıyoruz... Onu kullanmayı düşünmüyorum sma uine de size bir sormak istedim... Şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 20:56 |
|
SAKIN.. Peditus ve ParaNox fitili ayni gun icinde kullanmayin... HER iki ilacinda icinde; 120mg Parasetamol vardir ve bu sekilde kullandiginizda, 3-5 gun icinde, Karacigeri harab edersiniz.. Son senelerde artan, "Toksik Hepatit"lerin sebebide bu cahilliktir... O aptal doktor, Peditus icinde, 120mg Prasetamol oldugunu BILMIYOR... Sorun, bakin bilmedigini goreceksiniz, Boyle aptal doktorlardan uzak durun...
AGIZDA;PIS BIR KOKU VE DILINDE PAS VARSA, Antibiyotik kullanin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|