Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sorunlar(ateş boğaz,aspirin)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsorunlar(ateş boğaz,aspirin)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oguzhan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oguzhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sorunlar(ateş boğaz,aspirin)
    Gönderim Zamanı: 06 May 2014 Saat 19:03
hocam merhaba yeniden

çocuklarla sorunlarımız devam ediyor maalesef

buyuk oğlum 5 yasında atesler ıcınde.bizimki buzlu dondurma yemişti bol bol ondanmı 
oldu okuldan mı kaptı bilmiyorum ama 
boğazım acıyor dıyor.atesınden cok rahatsız olunca oglen parol verdım benden
2-3 saat sonra babaannesi çocuk aspirin içirmiş.sonradan asprinin griplerde verilmemesi gerektiğini duydum
 1 kere verdik bi sıkıntı olurmu hocam içime kurt düştü

küçük oğlum tam 1.5 yasında.sağ bileginde hafif kırık varmış dirseginin altından alçıya aldılar
15 gun duracakmış.hocam bu cocuk kırıklarında şimdiden sonra dikkat etmelimiyim kırılan bolge hassaslasırmı daha mı
korumacı olmalıyım.her kafadan bi ses cıkıyor 

kucuk oğlumla asıl sorunum kusması.bıraz aglasın sonra oksuruk tutuyor ve bır öğürtüyle midesindekilerin hepsini çıkarıyor
kuscam diye kıpkırmızı oluyor.aglamasından korkar oldum halı kilim kalmadı evde valla.zaten sık hastalanıyor hastalanınca balgamı 
yuzundende cok kusuyor.buna yapılacak bişey varmıdır zamanla gecermi

hocam annelik vicdan azabından baska bişey degil.kendimi çok yorgun ve en önemliside güçsüz hissediyorum çogu zaman 
sonunda çocuklarıma iyi bi anne olamadıgıma karar veriyorum.sınırları mı yanlıs belirliyorum çözemedim. çocuklarım etrfımdaki çocuklara gore
daha iştahsız daha cok hasta daha cok huysuz hareketli ve anneleri daha bıkmış ve yorgun.her zaman boyle hıssetmıyorum tabı ama suan 
sıkıntılıyız bıraz.Allah anaların yardımcısı olsun sizin de tabi.çok uzattım şimdiden teşekkürler vaktiniz ve emeğiniz için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2014 Saat 19:29
1- Atesli bogaz hastaliklari, mikroplarla olur... Kac defa yazdim; usutmekle, soguk ile hasta olunmaz,
2- Asprin, bebeklerde yasak, 5 yasindaki kazik kadar cocuklarda degil.
3- "Hafif kirik" diye bir sey yoktur... Kirik ya vardir-yada yoktur... Herhalde, "catlak' demek istedi.. Sonrasinda da, normal cocuk gibi bakacaksiniz... Neyine "dikkat" edecekmissiniz??? Boyle aptal-aptal bilgiclik taslayanlari tersleyin. Bu " Ukalalik hastaligi" bilhassa TURKLER ARASINDA COK YAYGINDIR... Illaki bir katkida bulunmak isterler.. Keman calin, kimse ukalalik etmez, ama bir saglik sorununuz olsun, mubarek Turklerin hepsi doktor kesilirler...
4- Kusmasi, yapisal bir durum, zamanl aazalir.
5- Gelismelerini:"Persentil hesaplama" bolumunden hesaplayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.