|
her yerde kilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
etiket999 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etiket999
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2014 Saat 11:31 |
çocuk hastalıkları uzm.dr. Kadir TUĞCU'ya nasıl soru soracaz yeni konu bile açamıyoruz her yer kilit vurmuşsunuz acil cevappppppp
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende soru soramıyorum Dr. kadir TUĞCU Beye???????
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey bir süre aramızda olamayacağı için bölüm kilitlenmiştir. Doktorumuz geldiği zaman tekrar açılacaktır...
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
teşekkürler kolay gelsin...
|
|
![]() |
|
alevbadepolat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Merhabalar
Diğer bazı doktorlarda da kilit var sorun nedir acaba Teşekkürler |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Diğer doktorlarımız artık forum sayfalarımızdan soruları cevaplamıyorlar, o yüzden kilitli... |
|
![]() |
|
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Kadir Hoca burada. sorulara cevap veriyor ama neden yeni konu açamıyorum, acil bir durum!!!! forum yöneticisi tarfaından kiltlenmiştir diyor. aın şu kilii bizahmet lütfen.
|
|
![]() |
|
Merhaba, Bölümün kilidi 18 Mayıs itibariyle açıldı Kadir Hocamız sorularımıza cevap vermektedir. Ben size sormuş olduğunuz topicten link vermiştim görmediniz herhalde tekrar yazayım. Alt forumlardan soru sormaya çalışıyorsunuz galiba o kısım her zaman kilitlidir, soru soramazsınız. Aşağıdaki linke tıklayarak sorunuzu sorabilirsiniz, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/new_topic_form.asp?FID=62 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|