Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronşit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ömer mirza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşit mi?
    Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 22:54
Merhaba hocam;11.10.2013 doğumlu oğlum pazar günü diş çıkardı.Hafif öksürüğü vardı ama pazartesiden itibaren yoğunlaştı ballı limon veriyorum burnunu tuzlu suyla açıyorum.iki gündürde ateş çıkmaya başladı calpol verdim dün gece,bu akşam daha kötü oldu acile gittik.Doktor kan tahlili istemedi röntgen çektirdi cigerleri dolu bronşit dedi,kulak ve boğazda iltihap olmuş dedi.reçetedeki teşhisi yazıyorum.
-H66.9 otitis media,tanımlanmamış-j18.0 bronkopnömoni tanımlanmamış.
Verdiği ilaçlar:Forsef IM 500mg 1flokon
ilaç ack apat bu şekilde,ben ilaçları almadım ateşi yüksek ve çok huzursuz paronox fitil attım başka ne yapmam gerekir.
Teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118875
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 08:46
Cok cahil, ezberci bir doctor... SAKIN verilen ilaclarin, hicbirini kullanmayin. Ilk 1 yas icinde, anneden gecen Antikorlar sayesinde, antibiyotik gerektiren hastaliklar OLMAZ... Olanlar sadece VIRAL hastaliklardir.
Cocugunuz basit bir Grip geciriyor... Kan sayimina bakin, WBC degerinin;13'den az oldugunu goreceksiniz...
Boyle uc-kagitci doktorlar, kendileri gibi ahlaksiz laboratuvarlarla anlasirlar ve kasten; cocuk degerlerinin yanina; "Eriskin" referans degerlerini yazarak, sizleri aldatirlar... Bir defa bu tuzaga duserde, bu ilaclari kullnirsanir, her 2-3 haftada bir devamli atesli hastaliklar gecirirsiniz... Hele antibiyotigi, menenjit tedavi edebilecek kadar kuvvetli bir IGNE seklinde vermeside, ne kadar insafsiz oldugunu gostermektedir.. Boylelerinden, uzak durum.
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2014 Saat 08:47
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 09:25
Hocam bugünde poliklniğe götürdüm farklı bir doktora akşam acile gittiğimizi söyledim reçeteyi gösterdim.İğneleri kullan dedi Rhınfant burun spreyi verdi pazartesiye kadar ateş düşmezse tekrar gel kan sayımı yapalım dedi.Ben ateş huzursuz ettikçe paranox fitil atıyorum seside kısıldı çok bunaldım ballı limon vermeye devam ediyorum iyiki varsınız.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 09:43
Al birini vur otekine... SAKIN, verilen hicbir ilaci kullanmayin, SAKIN; igneleri yaptirmayin... Sadec benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Okumayada devam..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ömer mirza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2014 Saat 19:29
Hocam söylediklerinizi yapıyorum ama oğlumun sesi kısık neredeyse hiç çıkmıyo bunun için yapabileceğimiz birşey varmı? birde paranoxu kaç saat ara ile verebiliriz ateş çıktığında çok halsiz ve ağlıyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 14:14
1- Ses kisikligi icin; sicak su buhari tatbik edin. Eski maillerde anlattim, okuyun.
2- ParaNox120 fitil; gunde:4x1 kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.