|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 14:51 |
hocam mrb.kızım 18 aylık.5 gün önce yediklerini çıkarmasıyla başladı kızımın hastalığı.ardından gece ateşi 39 a çıktı.sonra birdaha ateşlenmedi.ama 5 gündür anne sütü ve su haricinde hiçbirşey yemek istemiyor.zaten bişey yedirdiğimde hemen 5 dk sonra hepsini çıkarıyor.ishal olsaydı açıklamalarınızdan domuz gribi olabileceğini düşünecektim.ama bugün şiddetli öksürük başladı.öksürükten uyuyamıyor.öksüre öksüre uyanıyor ve tekrar istifra ediyor.ballı limon ve burnuna serum fizyolojik uyguluyorum ama hiç fayda etmiyor.kusmaması için yapabileceğim bişey varmı.ve öksürüğün bu kadar şiddetli olması normalmi? ben griptir diye düşünüyorum ama yinede fikrinizi almak istedim.burda doktora götürsem eminim antibyotik verecek.onun için ilk size sormak istedim.Allah razı olsun .iyiki varsınız.birde vtamin şurubu kullanmama gerek varmı bişey yemediği için?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef; "Domuz Gribi"... Cok kusmalari oldugundan, ishal seklinde cikacak kaka olusmadigindan, ishal gormuyorsunuz.. Allahtan, cocuklarda, hafif ve kisa suruyor.. SAKIN;Ilac veya Antibiyotik kullanmayin..
Sadece bol su icirin, susuz kalmasin... Kusma cok olursa, Emedur100 fitil; gunde, 2x1 kullanabilirsiniz... Kusma/ishal varken, SAKIN Vitamin surubu icirmeyin...Zaten 1 yasindan sonrada Vitamin suruplarina gerek yoktur, senede 1 defa; Dvit3 ampul'u kirip icirin, yeterli olur. |
|
![]() |
|
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
çok teşekkürler hocam böyle karşılıksız yardımlarınız için.rabbimde sizin yardımcınız olsun inş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
hocam mrb.domuz gribi çocuklarda kısa sürer yazmıştınız ama bizim tam geçti iştahı yerine geldi kusma ishal kalmadı derken dün gece yine ateşlendi.bugün hala ateşli yine hiçbişey yememeye başladı.acaba domuz gribi devam mı ediyor yoksa başka bir hastalık mı?kızım çok halsiz ve huysuz,birde ateşi 39.domuz gribi başlayalı 13 gün oldu.ama son 2-3 gün hiçbişeyi yoktu.tekrarlaması beni endişelendirdi.ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
hocam bide sürekli eline ağzına götürüp ağlıyor.diş etlerine baktım azı dişlerinin çıkacağı yer baya şişmiş.siz diş huysuzluk yapmaz doğal bir süreçtir diyorsunuz.acaba diş eti iltihap falanmı yaptıki?onun için ağlıyor ve bişey yemiyor olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sut disleri; iltihap filan yapmaz..
Son derecede nadir bir hastalik olan, Ektodermel Displazilerden bir olan; Papillon Lefevre Sendromunda olur, onunda cok bariz ve farkli bir yuz gorunumu vardir. Ikinci Grip basliyor. Eski maillere bakin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|