|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2014 Saat 15:10 |
hocam tek mememde şişlik ağrı ve kızarıklık var emzirme bitse bile ağrı sızı devam ediyor sıcak kompres yapıp sağmaya çalışıyorum oğlum bu memeyi tam boşaltamıyor ağrı çok fazla emzirmek işkenceye dönüyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yazdıktan sonra dayanamadım acile gittim ateş var mı dediler yok dedim ağrı kesici içmiştim gitmeden en ufak bir harekette kolumu oynatsam bile ağrıyor sızlıyordu mastit dediler antibiyotik verdiler eve döndüğümüzde ateşimin yAVAş yavaş yükseldiğini farkettim ama şimdi ateşim geçti hemşire arkadaşımın tavsiyesiyle sıcak bezi göğsüme sarıp sütümü sağdım yumuşayınca emzirdim ağrım azaldı şimdi sık sık oğlumu emziriyorum ve git gide azalıyor antibiyotiği içmek istemiyorum biraz halsizlik var sadece iltihap oluşmuş mudur sürekli sağmaya gayret ediyorum içmeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayret, dogru anlatmislar.. Evet, sicak kompres arkasindan emzirmek en iyi caredir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
hocam bu sızılar ve yanma şeklindeki ağrılar hala devam ediyor iltihap yayılmış olabilir mi emzirmeye devam ediyorum hastaneye gittiğimiz gün ateşim yükselmesine rağmen antibiyotiği içmedim bol su içerek ateşimi düşürdüm şimdi bu ağrılar daha ne kadar devam eder en ufak hareketimde canım yanıyor ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, emzirmeyi kesmeyin, cok daha kotu olursunuz. Memeyi ellediginizde, local bir sicaklik elinize geliyorsa, Antibiyotigi kullanin, bebegede bir zarari olmaz...Agri, meme ucunda oluyorsa, Anestol krem surmeniz faydali olur. Agri icerde ise, gerekmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
hocam doğumdan kısa bir süre sonra göğüs uçlarım yara olduğu için en ufak sürtünmede canım çok yanıyordu lanolinli krem ve göğüs kalkanı dedikleri bir şey önerdiler kullanmaya başladım krem de kullarak biraz rahatladım şimdi hala kalkanı kullanıyorum fakat emerken bebeğim areolayı ddamaklarıyla tahriş ettiğinden kalkanla temas eden yerler çok yanıyor acı biber sürülmüş gibi sürekli birağrı ve acı çekiyorum o göğsümü emerken ilk başta da dişlerimi kıracak kadar sıkıyorum bu denli bir acı çekiyorum mastit için antibiyotik kullanıyorum hala bugün 4. gün ne zamana kadar antibiyotiği kullanmalıyım ? bu acıdan nasıl kurtulabilirim göğüs uçlarım çok hassaslaştı kalkanı kullanmak zorundayım kullandığım zamanda areola çok acıyor iki arada bir derede kaldım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anestol pomat kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|