|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
semuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DüşmeGönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 23:08 |
|
Mrb hocam 6.5 aylık bebeğim sabah 6 gibi emzirmiştim. Uyurken Emzirdikten 10 dk sonra karayoldan (yaklaşık 70 cm)yere düştü . Düşer düşmez ağladı .sakinleşsin diye emziği verdim o sırada katıldı ve kustu.bizde korktuk kusunca. Hastaneye götürdük burda acildeki Dr tomografi istedi. Ama bn cektırmedim. Ondan sonra uyudu ve tekrar süt ıctı kendine geldi. Sımdıye kadar genel durumu ıyı Ama bn hala tedirginim hocam . Bişey olmudmudur hocam . N yapmalıyım. 'Sımdıden tesekkurler.
|
|
![]() |
|
semuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 23:44 |
|
Parke zemine düştü . Ne sekilde düştügünü B'nde bılmıyorum çünkü yanıma emzırmeyr almıştım uyuyakalmısım :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 16:04 |
|
Hicbir seye gerek yok, bu yastaki bebeklerde, bingildak acik oldugundan bu sekildeki dusme ve darbelere karsi bebekler,eriskinlerden daha direnclidirler.
Ayricada: 1- Tomografide gorulebilecek, "hasarlar" hemen ilk gunde gorulmez. 2- Tomografi; sadece,Norolojik araz gorulenlere cekilir..Her dusene Tomografi cekmek de ne oluyor!! |
|
![]() |
|
semuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 16:57 |
|
Cok sagolun hocam . Siz artık bu saatlerde yazıyorsunuz. İstanbuldamısımız yoksa ??
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 17:11 |
|
Evet, 22 Temmuza kadar Istanbuldayim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|