Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selen i. Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selen i. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uyku problemi
    Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 03:25
merhaba hocam 16 aylık kızım hala geceleri neredeyse 1-2 saatte bir kalkıyor. her seferinde de meme emmeden yatmıyor. 16 aydır uykusuzum ve çok yoruldum. nasıl olsa şimdi uyanır diye uyuyamıyorum ve uykum kaçıyor. şu an da gece saat 3 ve şu ana kadar çok uykusuz olduğum halde uyuyamıyorum. bir kaç gece atarax ver uykusu düzene girer diyen oldu, memeden kes uykusu düzelir diyen oldu. ne yapacağımı bilmiyorum.psikolojim bozuldu artık. bir öneriniz olurmu acaba? şimdiden çok teşekkür ederim hocam..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 09:41
   Kaidedir... "Emzikli anneler, bebekleri uyudugunda uyurlar"...Yoksa, daha cook uykusuz geceler olur.
Birde, calisan anne iseniz, gunduz bakanlar fazla uyutmasinlar.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 10:21
Hocam  2 yaş 10  ay ve 1 yaş 9 ay için öğlen uykusu ne kadardır.  Öğlen uykusu muhakkak uyutulmali mi... bende uyku sorunları yaşıyorum.  
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2014 Saat 21:34
Zorla uyutmayin... Her cocuk bir olmaz, uykusu geliyorsa, uyusun.. Yoksa bakan kimsenin "keyfi" icin cocuk uyutulmaz.
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 257
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 00:29
Hocam zaten uyuyolar da ben uyutmamak istiyorum ki gece erken uyusunlar. Hani artık bi şekilde öğlen uykularindan vaz gecirtsem öğlen uykusunun gelişimleri için bi önemi var mıdır
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 09:04
Insanlar; "kabak" degillerdirki, yata-yata buyusunler!!

Buyume hormonu, uyku esnasinda salgilaniyor diye, fazladan uyutarak daha fazla buyutemezsiniz...Uykusu geldiginde uyur VE, istedigi kadar uyur. Uyku, gida gibi degildir. Yiyecek bulamazsa, ac kalir ama uyku boyle degildir..Uykusu geldimi, "Dugun salonu" gibi gurultulu yerlerde bile uyurlar..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.