|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kumru ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1985 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2014 Saat 00:27 |
Kadir bey merhabalar nasılsınız? 30.11.2012 doğumlu kızım için bugün ayrı iki koldan difteri tetunuz boğmaca ve hemoflus influeanza B aşıları yapıldı . Şuanda ellerinde olmadığından ağızdan çocuk felci aşısı yapamadılar. İlk dozları 30.05.2013 te kızım altı aylıkken yapılmıştı. Ağızdan çocuk felcinin 2. Dozu için bu hafta içi aşı gelince yapalım dediler. Ama kafama yatmadı. Size danışmadan ne yapacağımı bilemedim. Sizce nasıl olmalı? Bu hafta içi yaptırmalı mıyım? 1 ay beklemeli miyim? Hiç yaptırmamalı mıyım?
Teşekkürler sevgiler saygılar... Kumru
|
|
![]() |
|
kumru ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1985 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhabalar Kadir bey, taşınma telaşındaydım...sizi de bunaltmak istemedim...cevap yazmamışsanız..sorum hala geçerli...affınıza sığınıyorum geçmiş mesajları okuyacak fırsatım olmadı:(((yanıtlarsanız minenettar olacağım...
Sevgiler saygılar Kumru
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumrucum, Kadir Hocamızın verdiği cevabın linki aşağıda canım..
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44359&title=cocuk-felci-asisi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|