Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acil lutfen hastanedeyiz (Bronsiolit)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAcil lutfen hastanedeyiz (Bronsiolit)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acil lutfen hastanedeyiz (Bronsiolit)
    Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 11:41
Hocam oglum 16 aylik 2 gundur burun akintisi vardi dungece oksurukten hic uyuyamadi solunum sayisi cok artmisti sabah cekilmeleri oldugunu burun kanatlarinin solunuma katildigini farkettim solunumu hisiltili hastaneye getirdik ac grafisi cektiler ve akut bronsiolit oldugu ve hastanede yatmasi gerektigini soylediler ventolin ve antibiyotik tedavisi yapacaklarmis sizce ne yapalim hocam
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 17:16
Wbc 17 hastanedeyiz surekli ventolin buhar ama taktirmiyor cok agliyor damar yolu acildi anyibiyotik baslayacsk
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 18:46
Bronsiolit dediler en az 3 gun yatarmisiz ben cocugu alip gidecektim de cok sikintili gercekten nefes almakta zorlaniyor hirilti cok bogulacak gibi oksuruyor cesaret edemiyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2014 Saat 23:41
bronsiolit; Gribin goguse inmis seklidir. Belli bir tedavisi YOKTUR... SAKIN; Astim ilaclarindan verdirmeyin. SAKIN; Flixotide veya Nasonex gibi spreyleride kullanmayin. Ilk firsatta eve kacin.
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 08:42
Kacamiyorum esir aldilar hocam esimde bana kiziyo cocuga bisey olursa sorumli sensin diyo. Ventolini bize birakiyolar okksijen tupuyle vermek icin onu vermiyorum ama antibiyotik bi de prednol sera takiyolar. Eaki maillerde strreoid in daha kotu yapacagini yazmissini engel olamiyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 09:28
Meslek hayatim boyunca; ( Hacettepede;4 sene asistanlik ve 1 sene Basasistanlik dahil)hicbir zaman, hicbir hastaya boyle bir tedavi vermek zorunda kalmadim... Bu tedaviler ile, hastaliginiz iyilesmeyecek, surumcemede kalacak ve ilaclari her kesisisinizde, gene ayni sacmaliklara maruz kalacaksiniz... Bunlardan da bir tek, hastaneler Karli cikacak... alt Forum yazilarini okuyun.
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2014 Saat 04:12
Dun cikardim hocam hastaneden imza alfilar. İlac vermiyorum. Agizdan antibiyotik vereyimmi wbc 17 crp deyiksekmis
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2014 Saat 14:54
Bu yas icin, WBC:17 yuksek sayilmaz, evde Grip gibi tedavi edin. SAKIN:Antibiyotik veya Astim ilaclarindan vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.