|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alevbadepolat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 00:10 |
Hocam merhaba
Ben kızıma sadece akşamları 5ml sipraktin veriyoeum 5 gün sonra 3 gün ara veriyrum 1 aydır vermediğim zaman ne yiyor nede uyuyor bu şekilde bile gece 2 saatte 1 uyanıyo toplasan 6 saat uyumuyodum 10 aylık ve 8 kg... Sormak istediğim sipraktini ne kadar kullanabilirim yani biraz kg alıp düzene girene kadar mesela 3 ay kullanabilirmiyim yani bi süresi varmı??? Teşekkürler |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim anlattigim doz ve sekilde, istediginiz kadar kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
alevbadepolat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Hocam siz günde 2 kere 2,5ml dediniz ama ben sadece akşamları 1 kere 5 ml veriyorum bu sorun olurmu
Teşekkürler |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmaz..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Çok teşekkürler hocam
|
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alevbadepolat
Hocam
Kıymetli vaktinizi alıcam ama bir sorun daha olacak, Benim kızım doğduğundan beri yüzüstü yatıyo ama iimdi 10 aylık olduğundan gece sırt üstüe dönüyo ve sürekli sıçrıyo uyanıyo korkuyor zaten sürekli uyanıyodu şimdide bu çıktı neden olur ve ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler |
|
Alev Atak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuklar donmeye basladiktan sonra, istedikleri gibi yatarlar. Sicriyarak uyanmasi, gunduz bazi "maceralar" yasayip, onlarin etkisi altinda kaldigini gosterir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|