Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - morarma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummorarma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayazım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayazım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: morarma
    Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 23:47
hayırlı bayramlar hocam benım oglum 4 ayını bıtırdı 21 mart dogumlu. kilosu 2950 boyu 50 cm dogdu. sımdıkı kılosuda 7 100 gr boyuda 64 cm uzun zamandır bacaklarında morarma oluyor kucagıma aldıgım zaman bazende kollarında oluyor acaba nedne oluyor 5 gunlukken sarılık olmustu ısıkta yatırdı doktor 2 gun boyunca ısıktan kalma bısey olabılır mı bıde gelısımı ıyımı oglumun bıde doktor kan ılacına baslattı hıc bır test yapmadan kullanmalımıyım sımdıden tskler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2014 Saat 23:15
1- Sakin Demir ilacini vermeyin.
2- 5.ayi bitirdiginde olmasi gereken kiloda..
3- Sarilik nedeni ile alinan Fototerapi'nin bir etkisi olamaz.
4- Bazi cocuklar, boyle morarmalara karsi daha hassastirlar. Eger bu morluklar, 2-3cm capindan daha iri oluyorlarsa, bir kan sayimi yaptirip, tamamini bana yazin.
Yukarı Dön
ayazım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayazım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2014 Saat 22:44
bacakları benek benek oluyor benekler harıc yerler mor dızden altı oluyor genel. üşüdüğümüz zamn vücüdumuzda olur ya o sekıl ayaklarının  altıda kıpkırmızı oluyor. bıde sutum yetersız kalıyor mamada vermek ıstemıyorum onun yerıne cıcı bebe bıskuvısını ıkı tane ezıp yedırıyorum sutumun yetmedıgı zamnlarda corba sularındn felan verıyorum az az meyve sularından felan verıyorum

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 00:08
Harita seklinde, "hareler" olmasi; "Cutis Marmorata" denilen bir durum olup, onemli degildir, zamanla kaybolur.
4 ayini bitirdigi icin, anne sutunun ustune, "Kutu sutlerinden" verin. Bu aylarda corba ve yemek sulari gereksiz gidalardir.
Yukarı Dön
ayazım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayazım Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 11:56
teşekkürler hocam

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.