|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2014 Saat 13:28 |
kadir bey merhaba iyisinizdir umarım?benim 2 sorum olacaktı size.
1-12.09.12 doğumlu oğlum sanıırım arka dişleri çıkarıyor ve çok huysuz sürekli eli ağzında ve dişim acıyor deyip aglıyor gece sık sık uyanıyor acısını hafifletmek için ne yapabilirim? 2-bezden dolayı karın kısmı ve bacak araları kenarları isilik olmuş buna yapabileceğim bişi varmı? şimdiden teşekkürler.
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Azi disleri cikarken, ustteki disetini yarar ve kenara itmeye calisirlar. Bu esnada, o dis etini isirirsa "disi acir"... Dentinox jel surebilirsiniz. Bu ozellik, kesici ve kopek dislerinde olmaz.
2- pisik kremleri yeterli olmuyorsa, gunde 2x1 Ultralan pomat surun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ağu 2014 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için teşekkürler kadir bey.herşey üst üste geliyor sanırım bu 2 yaş sendromunu yaşıyoruz bizde cok huysyz bu aralar üstünede dişler eklenince ne yemek yiyor ne susuyor sürekli bir mızmızlık içerisinde,dünde günübirlik denize gittik ve şu doğdugundan beri kurtulamadığımız pişik yine nüksetti artık ultralanıda korkarak kullanıyorum tuzlu sumu tetikliyor bu pişiği yoksa odamı dişe bağlı hocam,cok beyaz tenli ve doğdugundan beri hep pişikle cebelleşiyorum her alt değiştirmede yıkasamda kıyamet kopuyor artık cocukta alt açtırmaktan korkar oldu ne yapıcam bilemiyorum hocam.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Eski mailleri okudunuzmu?
2- Eau Borique kullandinizmi? |
|
![]() |
|
evet okudum ve birtek onu kullanmadım sizin tavsiyenizle ultralanı kullandım hep ve oro çinko diye bir pişik kremini kullanıyorum ama asit borik dediğimde her eczacı cildiyeye götürün asit daha cok yakar dediler yada cogu eczacıda o ne diye bana sordular inanılır gibi değil yani hocam,yarın ilk işim %3 lük asit borik hazırlatmak olacak ama bir mailde tarifide vardı siz vermişsiniz onu bulamıyorum zahmet olmazsa yazarsanız kendim hazırlayabilirim.
|
|
|
|
![]() |
|
100ml su(1 cay bardagi eder)icine, 3gram( 3 cay kasigi eder)toz Asit Borik ilave edin ve calkalayarak eritin... Steril olmasida sart degildir, alt tarafi; cocugun kicina surulecek, damardan verilmeyecek..
buldum hocam tarifi.bu 100 ml birkeredemi kullanılacak hocam ve her altını açışta bunumu kullanmalıyım bunu kullanırken ultralanada devam edeyimmi kullanılışı hakkında bilgi verirmisiniz.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, nemlendirecek kadari surulecek. Isterseniz, 300ml'ye 9gram koyarak daha fazla miktarda da yapabilirsiniz.
Artik Eczacilar eskisi gibi degil, simdikiler; resmen "Bakkal" gibi calisiyorlar. Goruyorsunuz; %3'luk Borik asit hazirlamaktan bile acizler. Tek bildikleri; raftan ilaci alip hastaya vermek... Bunun icin niye 4 sene okurlarki.. Zaten cogunda, "Kalfa" calisir, araki Eczaciyi bulabilesin. |
|
![]() |
|
asit boriği yapan bir eczacı buldum ve yaptırdım hocam sonunda :) 300 ml yaptırdım bununla her altını açınca dezenfekte edecem (fıs fıslı bir şişeye koydum birkere fıslatmam yeterli sanırım öyle daha kolay olacak gibi) 2x1 ultralan aralardada oro çinko kullanacam umarım tamamen iyileşir.pişiği geçincede asit boriği kullanmaya devam edeyimmi tedbir amaçlı yoksa sadece pişik oldugundamı kullanmalıyım,ve saklama koşulu nedir buzdolabındamı dursun hocam?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|