|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2014 Saat 18:23 |
Hocam resim koymaya çalıştım ama koyamadım , anlatayım. Oğlumun vücudunda kırmızı sinek issirigi gibi birseyler çıktı önce 1 2 taneydi sonra çoğaldı 6 7 tane var ve içleri su doldu. Vücudunun sol tarafında ve de kolunda var 1 tane. Boyun da 2 tane nokta çıktı yarına onlarda muhtemelen içleri su dolar. Yada içindekiler herneyse.
Bugün acile götürdüm alerji bu dedi alerset ve spraktin verdi spraktin sizden duymuştum nasıl kullanalım?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Allerji teshisine inanmayin. O doktorlar; her dokuntuye Allerji derler. Verilen hicbir ilaci kullanmayin.
1- Keske resim gonderebilse idiniz. 2- TESHIS: Ya "Sucicegi" yada "Bocek isirigi" AMA KESINLIKLE ALLERJI DEGIL... 3- Sucicegi'nde; dokuntuler sayica govdede (merkezde) cok olup, etrafa yayildikca sayilari azalir. Karinda 1 tane, kolda 5-8 tane OLMAZ... 4- Bocek isiriklari, daha ziyade acik bolgelerde olur ve karinda, sirtta olmaz. Ancak, uyurken, gobegi acildi ise, sadece "kemer tarzinda" o bolgede olabilir. Suciceginin ilaci YOKTUR, Banyo yapabilir. Pehriz de gerekmez, sakin yaslilari dinlemeyin. Bocek isirigi derseniz; Fenistil jel ile kasintilarini azaltabilirsiniz. |
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-h.ak/hphotos-ak-xpf1/t31.0-8/10620348_10152470268769272_4735075449796595732_o.jpg
Buni şimdi çektim ayağında. https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/1522792_10152470269029272_6805886789902829629_o.jpg Buda vücudunda olanlardan 1i hocam. Vücudunda sol tarafında yan ve sırt var 6 7 tane kolunda 1 tane. Bacağın da 1 tane. Şu çiçeği geçirmişti daha önce tekrar geçirir mi?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle Sucicegi degil, zaten Sicicegi 1 defa olur.
Hepsi sinek isirigi, Fenistil jel kasintisini alir. Bu tip cilt reaksiyonlarinda, Allerji suruplarinin en ufak bir faydasi olmaz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam. Peki spraktin iştah açılması için kullanabilirmiyim? 2.5 yaşında 14 kilo ve 95 cm boyunda. Günde 1 öğün yemek nadiren 2 öğün. Genelde süt veya abur cubur tercih ediyor. :(
Abur cubur dan kastım şunlar ; kinder pingui, balık kraker, cubuk kraker, yada cikolatali peynirli ekmek. Düzenleyen lagrima - 25 Ağu 2014 Saat 13:12 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
700gram fazlasi var, 6cm de boyu uzun. Niye Sipraktin vereyim???
Abur-cubur'u eve almayin. Sutunu icsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|