|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hyper-ana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hyper-ana
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2014 Saat 08:43 |
Günaydın Hocam,
Kızım tam 10 aylık henüz hiç dişi yok,son 1 haftadır ateşi gün içinde birkaç kez 37,7-38,6 arası gidip geliyor çoğunlukla ilaç vermeden elini yüzünü yıkayıp yada normal duş aldırıp düşürüyorum.Geceleri düşmediği için ve 38'in üstüne çıktığı için ateş düşürücü veriyorum.Diş kaynaklı olduğu ve bu derecelerin ateş sayılmadığı söylendi doktorumuz tatafından ben sizinde görüşünüzü almak isterim.Ateş haricinde başka bir belirti yok,dişetinde kabarma veya beyazlamada göremedim.Eğer diş kaynaklı ise ne kadar sürebilir bu durum?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O aptal doktor; Disin ates yaptigini hangi kitaptan okumus.... AMA TABII ONLAR KITAP OKUMAZLARKI!!!! Derste "hoca" nin anlattiklarini not ederler.
Tip egitiminde varilan son nokta budur. "Kocakari-doktorlar".... Dis ates filan yapmaz, mutlaka bir enfeksiyon kapmistir, sakin ilac vermeyin. |
|
![]() |
|
hyper-ana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hyper-ana
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dün başka bir doktora götürdüm,idrar tahlili istedi.Boğaz,kulak,ciğerler temiz ve diş çıkarma durumuda yok zaten dedi.Tahlil sonucunda nitrit poztif çıktı.Her sahada 25-30 lökosit,lökosit kümeleri,3-4 eritrosit ve bakteri görüldü şeklinde.Doktor ağır değil ama iltihap var dedi.Antibiyotik iğne verdi 3 gün yapılacak.Bu doğrumudur başka yapabileceğim birşey var mı? Sanırım sancısı var ıhlıyor ve bacaklarını kasıyor devamlı ağlamaklı,Birde ben her kaka yapışında altını lavaboda yıkarım önden arkaya doğru yinede bu olduysa başka ne yapabilirim ki tekrar olmasın.Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|