|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2014 Saat 00:31 |
Hocam merhaba. Oglum 2 haftadir oksuruyor burnu tikali, akiyordu tam akinti yesil oldu geciuor derken bu gun gozde silme capak basladi az once de atesi 39 a cikti. Hala öksurugu var. Bir de aglayinca midesi kalkiyor kusmaya calisiyor ancak hicbisey yemedigi icin azicik kusabildi. Hocam bir de bu gun doktora da goturdum cok hareketsiz hemen yoruluyor surekli yatmak istiyor. Hemoglobin 11.4 , boy 80 cm, kilo 11, oglum 18 aylik. Doktor sorun yok dedi ama bu hareketsizligi beni endiselendiriuor bir de size danismak istedim.
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip ile capaklanma iliskisini eski maillerde okudum. Bulanti ve atesin sonradan olmasi neden acaba hocam onun icin sordum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor. WBC degerine(Lokosit) bakarsaniz, onunda dusuk oldugunu gorursunuz.
Herhangi bir ilac veya Antibiyotik kullanmayin, kendiliginden gecer. |
|
![]() |
|
Hocam yanlis anlatmisim hareketsizligi hastaliga mahsus degil genel hali boyle. Bu konuda ne dusunursunuz. Daha once bir doktor demir eksikligi demisti ama bu gun doktor normal dedi. Demire vitamine gerek yok dedi. Hic bisey yemiyor cok istahsiz ondan olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipi(!) oyle ise, yapilacak bir sey yoktur.
Kilosu; 11.2kg dan az ise konusalim. |
|
![]() |
|
Evet az hocam cunku kendi kucagimda elbiseleri ve ayakkabisi ile birlikte tarttim , tartiya cikmiyor cunku, 11,4 kg di. Hicbirsey yemiyor ki sadece emmek istiyor. Emerek doyuyor desem gecen aylarda biraz yiyorduo zaman doymuyormuydu diye dusunuyorum. Eski mailleri okuyup sipraktin basladim bi gun yedi biraz sonra surubu icmek istememeye basladi. Enjektorle bogazina siktim kustu yani istemedigi hicbiseyi yapmiyor. Zorla yemek yedirmem de mumkun degil. Abartmiyorim bir gun boyunca agzina kasik girmiyor. Biskuvi cikolata versem yiyecek ama.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Az degil, elbiseleri gelse-gelse hadi 200 gram gelsin (gelmez ya) gene de kilo eksigi yok.
Sakin ZORLAMAYIN, tipi boyle, bu sekilde buyuyecek. Siz sadece ac kaldigindan suphe ederseniz, tekliflerde bulunun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|