|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 19:28 |
Merhaba Kadir bey Bir arkadaşım adına sormak istiyorum. Oğlu 22 aylık .5 gün önce öksürük ve ardından nefes alamama şikayetiyle hastaneye gidiyor. Astım krizi geçiriyor diye bı gün yatırıyorlar. Alerjik bronjit teşhisi konuyor ve ciğerlerinde enfeksiyon var diye antibiyotik verilmiş ilaveten, deltacortril, ventolin, zantok vermiş doktor. Emin olmak için alanında uzman baksa bir doktora gösteriyorlar. O da alerjik bronşite benziyor demiş. Krup olabilir demiş. Çocuğunuzun bronşları hassas 5 yasına kadar mevsim geçişlerinde hava kullanmalı demiş. Suan 4 saatte 1 hava veriyor oğluna. Sonra 6 saatte bir verilecekmiş. Pulmicort antibiyotik allerset, vermiş uzman doktor. Arkadaşım, olgunun normalde ıyı olduğunu grip zamanı böyle zorlandığını ve yemek buharına yıkanmış çamaşıra karsı, toza karsı hassas olduğunu söyledi. Şuan nefes alırken de verirken de ses çıkarıyor… |
|
![]() |
|
ozlem13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akcigerlerinin röntgen filmini gondersim size...Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akciger Filmi bu kadar beceriksizce cekildigi halde, NORMAL...Akciger fimi; derin nefes alinip, tutulurken cekilir. Boyle nefes verdiginde degil.
BU AHMAKLARA BARI SIZ SOYLEYIN; ASTIM VEYA BRONSIT'IN RONTGEN BULGUSU yoktur.... Oyle filme bakarak yok; "Allerjik bronsit", yok "Astim" diye ahkam kesilemez. KACIN ORADAN... Cocuk Grip geciriyor, Pulmicort gibi Kortizonlu bir spreyi vermeleri zaten, ne kadar "gozu kara" sahtekar olduklarini gosteriyor, KACIN ve verilen hicbir ilaci kullanmayin. Yoksa bu ilaclarla saglanan "sahte iyilik hali"nden sonra hiriltilar baslayacak, iste esas o zaman caniniza okunacak. Eski mailleri okuyun. Boyle bir hastaya hemde bir cocuga Deltacortil verecek kadar ahmak olmalari, bunlarin son derecede tehlikeli doktorlar oldugu gosterir, KACIN... Kacin... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2014 Saat 20:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|