Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mantar mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummantar mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: mantar mı
    Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 00:34
http://we.tl/Mx78OsM6pl
hocam kızımı dr götürdük alerjik mantar dedi konazol şampuan alerset surup travogen krem kullandım 8 gün oldu dün kontrole götürdüm biraz düzelmiş dedi ve hipokort kremde ekledi fakat kızım çok kaşınıyor bez bağlanan bölge kıpkırmızı ve başka yerlerdede kabarcıklar çıkmış kolunu kaşıdı kolunda da aynı görüntü oldu birde başının arkası ense ve saçlı kısım kabarcıklar nohut tanesi gibi şiş ve uçları beyaz sivilce gibi dokundurtmuyor acıyor heralde bir türlü düzelmedi kızım.bu arada 19 aylık 10.5 kilo.hocam ne kullanmalıyım bu kadar uzun sürermi çocuk perişan oldu hergün yıkıyorum çok terliyor.yukarıdaki linkte resim gönderdim hocam.
Yukarı Dön
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 00:43

hocam resimleri tekrar gönderiyorum
Yukarı Dön
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 00:54
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 00:56
"Allerjik mantar" ha.... Sevsinler teshisini!!!
Resimdekiler; sinek isirigi.. Sadece; fenistil jel surun, kasintisini alir. Diger dokuntuleri icin de resim gonderin.
Yukarı Dön
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 01:03
hocam resim biraz büyük çıktı ama bez bağlanan bölgede de var ense kol tüm vücut nerdeyse hemen kaşıdıkça şişiyor çoğalmaya başlıyor ve uclarıda beyaz fenistilde sürüyorum kaşıntısı için kafasının arkası acıyor sanırım şiş ve sert kabarcıklar dahada arttı sanki ne yapacağımı şaşırdım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118621
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 18:16
Uzerlerinde, "sari-kahverengi" kabuklanmalarin olmasi; mikrop kaptigini gosterir. Onlara, kulak cubugu ile; gunde bir kere Batticon surun, sonrada 3x1 Thiocillin krem surun.

Sinek isirigi haricinde, hicbir dokuntulu hastalik, bu sekilde ve bu surede surmez.
Yukarı Dön
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 22:35

resimde gördüğünüz gibi son durum hocam thiocilin krem sürdüm batikon sürdün sadece bugün kaşıntı çoktu fenistil almak için eczaneye gittim bana ovadril krem verdi bu çok güzel kaşıntıya ve yara izini hemen geçirir etkili dedi tamam dedim sürdüm kolu boynu kıpkırmızı yanık gibi oldu ilaç yaktı nerdeyse 15 gündür çekiyor kızım çok çaresizim banyo yaptırmıştım akşam çok ağladı boynu çok acıyor belli şişliklerden bikaç tane kaldı krem iyi geldi gibiucları beyaz bir tanesi patlamıştı içinden beyaz iltihap çıktı az bu nedir anlamadım kolunu mahvetti kaşımaktan yayıldı yara bere içinde her yeri bide bu kadar ilaçtan yaktık çocuğun tenini ne yapayım hocam perişan olduk bu halini görünce dayanamıyorum
Yukarı Dön
akınefe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akınefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 22:41

bezden bu bölge pişik olmuştu geçmedi uzun zamandır kaşımasa belki düzelicek biraz vede kolları.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.