|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2014 Saat 11:39 |
Hocam kızım 23 aylık 10 kilo tatile gitmiştik 4 gündür ateş ishal ve kusma var doktora gittik ağız hastalığı boğazları çok kötü dedi aklovir yazdı az önce kontrole getirdik acil yatması lazım boğazları kötü dedi . Ağız hastalığı ne hocam bunun bi ilacı yokmu
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey hastaneye yatırmadık sesi iyice çatallandı yutkunurken zorlanıyor Dr antibiyotik yazdı aferin tantum mikostatin ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118767 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, verilen hicbir ilaci kullanmayin...
Soylemek istedikleri hastalik: "Hand, Foot and Mouth Disease" hastaligi ilaci yoktur, viruslerle olur. Sadece; Tantum sprey verebilirsiniz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam az önce yediği ne varsa yine kustu emadur verdim bi işe yaramadı şimdide öksürük başladı ventolin buhar versem olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118767 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ventolin; oksuruk ilaci degildir.... Astim ilacidir.
ACELE ETMEYIN, kendiliginden, daha cabuk iyilesir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|