|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afet ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2014 Saat 12:12 |
Merhaba Kadir bey, geçenseneden beri ssözünuzden cikmiyoruz. .2 yaşındakikkızımın aşırı balgamli kusmasi ve kusarken ağız ve burundan kusuyor bayagi zaman nefesini toparlayamiyor tikaniyor diye ve geniz akıntısı aşırı ,burun tikanikligi oluyor diye geniz eti aameliyatı edeceklerdi..Sizin tavsiyenizle ter testi gibi testleri yaptirdik ve temiz çıkmıştı sizin sozunuzu dinledik ameliyat ettirmedik ve su an geniz eti nde küçülme var..tavsiyenizle alerji suruplari ni bile kullanmiyoruz...5 yaşındaki oğlumu ise kulak sıvısı ve geniz eti nde n ameliyat edeceklerdi yine tavsiyelerinize uydu ve sonuç kulaklarınıtamamen iyilesmis . .siz olmasanız kesin ameliyat ettirirdim çünkü kulakları sağır olurkadar cçok korkutmuslardi. .size ne kadar minnet etsem az..Allah razı olsun sizden inşaallah. .hocam geçen sene 5 yaşındaki oğlum anasinifina başlamıştı ve hep hastaydik daha ddüzlemeden yeniden basliyorduk . .ve siz kısaca ya grip aşısı yaptiracaksiniz ya da hasta olcak bağışıklık kazanacak demiştiniz. ..Bu sene sizin tavsiyenizle grip aşısı yaptiracagim..2 yaşında 12 kilo olan kızım ve 5 yaşındaki 21 kilo oğluma grip aşısı markası farketmiyor galiba sadece 5 yaşındaki ne 4 lu,2 yaşındaki ne3 lu yyaptırmakyeterli.. ama ilk defa yaptiracagim...yarımyyarım olacak sekilde 2 kere mi yaptirayim(buradaki Dr. Ilk defa olacakları için özellikle kızıma yarımolacak sşekil2 defada yyapalım toplamda 1 yaptırmış olacaksınız dedi) yarım olacak şekil 2 kerede yapılacaksa zaman aralığı ne olmalı. .yoksa 1 kere de 1 tam aşı mi yapılması gerekiyor..bir de hocam kızım arada oksuruyor ve burun tıkanıklığı var ama ateş yok aşıyı etkileri? aşıyı yaptirayim mi? Nasıl yaptirayim? HHastalığı İle İlgili serum fizyolojik. Ve limonlu bal veriyorum. .kusura bakmayın hocam şimdiden sizi rahatsız etmeye başladık ama sizden duymadan buradakilerggöre yaptırmak istemiyorum..görüyorsunuz başımızagelenleri..sSaygılarımla. .
|
|
EvliMutluÇocuklu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam yine ben; bugün grip aşısını kkızıma 3lu olandan yaptırmak istedim ama 27.08.2014 tarihinde 2 yaş aşısıyyapıldığı için yapmadılar eylülün sonunda gel yapalım dediler..bekleyelim mi yoksa başka yerde yaptirayim mi bu durumda? Aşı aralığında 1 ay olması gerek mis. .oğlum da malum okula başladı her an hasta olabilirler diye acele ediyorum galiba:) ama yanlış bir şey tabii ki yapmak istemem..bir de 5 yasindaki oğluma da 4 lu grip aşısı ndan yaptiracaktim. .siz ilk defa olacakları için diğer yazilarinizdan yanlış anlamadi isem yarım doz 1 ay ara ile 2 kere yapılacak. .Ancak oğluma tam doz olacak şekil 1 ay arayla 2 kere yapılacak dediler..o yüzden tereddüt de kaldım. .Anlayacağınız ikisine de yaptırmadan geldim..siz nasil derseniz öyle yapacağım. .saygilarimla..
|
|
EvliMutluÇocuklu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk defa asi olacaklara; ve 8 yasindan kucuklere; asi en az 1 ay ara ile yarim doz yapilacak...
BEN 3 GUN YOKUM... |
|
![]() |
|
hocam 28.08.2014 de 2 yaşaaşısı yapılmıştı. .o yüzden üzerinden 1 ay geçmesi lazım grip aşısı ni yapmak için dediler..1 ayin dolması bekleyip öyle mi yaptirayim aşıları. .
|
|
EvliMutluÇocuklu
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam, başka bir arkadaşa yazmışsınız şimdi gördüm. .1 ay dolması ni bekleyeceğim. .Saygılarımla. ..
|
|
EvliMutluÇocuklu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|