|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2014 Saat 23:18 |
Hocam size birkaç gün önce danışmıştım kızım 13.5 aylık 4 gündür kabız şimdide pişik oldu kabızlık yüzünden armut verdim bu gün kayısı vermeye çalıştımda sevmedi günde 4-5 defa yapıyor az az yapıyor ama ıkınmıyor ama yaparken acı duyuyor çığlık atıyor. Hocam ben kızıma inek sütünü 9 aylıktan beri vermeye çalışıyorum inek sütü alerjisi olsa daha önceden olması gerekir diye düşünüyorum ama bu çocuk süt ürünleri tüketiyor aklıma başkada birşey gelmiyor yalnız bütün süt ürünlerini veriyoruz süt peynir yoğurt puding ayrıca yumurtanın sarısı kaşar peyniri dondurma ve anne sütü çoğunluk.kiloso 10 boyu 76 cm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2cm boy, 500gram agirlik fazlasi var.
Kabizlikla inek sutu Allerjisinin alakasi ne???? Anlattiklarinizin, hicbir allerji ilede alakasi yok.. Tabii, Turkiye'de artik doktorlar Allerjiden baska bir halt bilmedikleri icin ve herbir halti allerjiye bagladiklari icin, sizinde boyle dusunmeniz tabiidir ama yanlistir. Kabizlikla ilgil eski mailleri okuyun, cok anlattim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|