|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BERCEM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 19:44 |
hocam merhabalar, 4 gün önce özellikle yutkunmada güçlük ve halsizlik nedeni ile doktora gittim.bakteriyel enfeksiyonmuş.. bana amoklisav bıd 1000 mg tabletletden gün de üç defa almamı söylemişti ayrıca majezik ağız spreyi de vermişti. amoklisav tabletlerin 5 tanesini kullandıktan sonra bitirmeden bıraktım.. yan etkilerini okuyunca çok fazla olduğunu gördüm. bu ilacın anne sütünü etkileme olasılığı var midir? ayrıca hocam kızım şu an 15 aylık 8,4 kg boy 76 cm gelişimini değerlendiri misiniz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ilac; Gunde;2x1 alinan bir ilacdir... Anne sutune gecer ama bir zarari yoktur. 15 aylik cocuklara verilen Antibiyotikleri bir gorseniz, akliniz durur... Devam etmenize gerek yok..
Boyu iyi de, 1.3kg eksigi var. Anne sutune ilaveten, gunde 600ml kutu sutlerinden icirmeye gayret edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|