Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pişıkmi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpişıkmi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 68
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pişıkmi
    Gönderim Zamanı: 28 Eki 2014 Saat 11:59
Hocam bu nedir?
Psik gibi kizarik ama sivilce gibi göbeğinde altından popunun kadar dağılma başladı. .2 yaşında bez kullanıyor. .gittikçe artıyor ve kaşıntı yor? 

Düzenleyen afet - 03 Kas 2014 Saat 02:32
EvliMutluÇocuklu
Yukarı Dön
afet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2014 Saat 12:28
Bir arkadasaThiocillin pomat demişsinizama yok bulamiyoruz:( 

EvliMutluÇocuklu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2014 Saat 19:16
Kontakt dermatit... Ultralan pomat gunde2x1, 5 gun kullanin, sonucu yazin.

Thiocillin demi yoka girdi!!! Dikkat ediyorsaniz, nerede ucuz ilac varsa, hemen yoka giriyor.
Gerektiginde, Furacin SD kullanin.
Yukarı Dön
afet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2014 Saat 19:37
Hocam sormayın eşim bayagi bir eczane gezmiş, 

kucuk bir İstanbul turu aatmış. .

Bir yerden bbulmuş getirdi biraz oönce sürdum thiocillin.bende size buldum diye msj.atacaktim..şimdi bunu kullansa olmaz mı? bu saten sonra ultralan  bulamayabilirim..esimde ishal olmus yatti:(kızım  açıdan duramıyor aglayip duruyor hocam..daha da ilerliyor vajina da da var..ara ara yanik kirmizisi gibide oldu:(ultralan daha iyiyse ben çıkayım olmadı. .ama ötekine başladım? Ne yapmam lazımbilemedim? 
EvliMutluÇocuklu
Yukarı Dön
afet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2014 Saat 19:40
Orjinalini yazan: afet afet Yazdı:

Hocam sormayın eşim bayagi bir eczane gezmiş, 

kucuk bir İstanbul turu aatmış. .

Bir yerden bbulmuş getirdi biraz oönce sürdum thiocillin.bende size buldum diye msj.atacaktim..şimdi bunu kullansa olmaz mı? bu saten sonra ultralan  bulamayabilirim..esimde ishal olmus yatti:(kızım  açıdan duramıyor aglayip duruyor hocam..daha da ilerliyor vajina da da var..ara ara yanik kirmizisi gibide oldu:(ultralan daha iyiyse ben çıkayım olmadı. .ama ötekine başladım? Ne yapmam lazımbilemedim? 

bir de Desitin, hHametan, Trosdy, anestol,bioderm var elimde..

Düzenleyen afet - 28 Eki 2014 Saat 19:44
EvliMutluÇocuklu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2014 Saat 21:54
Desitin ile Anestol pomadi karistirip surun.
Yukarı Dön
afet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 02:34
Kadir bey, teşekkür ederiz. .sivilce gibi olan yerler iyice küçüldü ve sonmeye başladı. .acısı, kaşıntıssı kalmadı. Saygılarımla. .
EvliMutluÇocuklu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.