Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ilaç dozajı(andazol)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumilaç dozajı(andazol)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 315
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ilaç dozajı(andazol)
    Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 12:15
Hocam öncelikle size güzel bir hafta dilerim. Size danışmak istediğim ufak bir konu var. 6 yaşındaki oğlum tekrarlayan süreçlerle kıl kurdu oluyor. Hatta bir kez bana da bulaştırmıştı. 5 gün önce yine popom çok kaşınıyor demeye başladı. Poposuna ışıkla bakınca 1 tane beyaz kıl kurdu gördüm ve hemen peçete ile aldım. evde andazol vardı oğluma yarım ölçekten biraz fazla (5ml) verdim garanti olsun diye eşim ve ben de içelim dedik. ama ilaç azdı ve ancak 1 er ölçek (10 ml) içebildik. şimdi bir hafta sonra tekrar içeceğiz ya yine aynı ölçeklerde mi içelim yoksa yine oğluma  yarım ölçek 5ml verip biz 3 ölçek 30 ml mi içelim. çok teşekkürler. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 18:54
2-7 yas arasi" :1 olcek
Eriskinler     :3 olcek, 1 seferde alir.
Ilacin icini okuyun.
Yukarı Dön
gul78 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 315
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gul78 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 20:09
Hocam ilacın kullanımını sizin daha önceki mesajlarınızıda biliyorum fakat evde ilacın içinde şurup az kalmıştı mecburen o kadar içebildik 1 hafta sonra normal içmeniz gereken dozajda mi yoksa ilk içtiğimiz şekilde mi içmeliyiz onu bilemedim 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2014 Saat 22:16
1 haftayi beklemeyin, yeniden, hic yarim doz almamis gibi; tam dozlari alin.
Bazi cins parazitlerde 1 hafta boyunca hergun alinan bir ilactir, merak etmeyin.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 01:05
merhaba hocam
kizim 6 yasinda,yatmadan once popom kasiniyor, aciyor demisti pisik kremi suurp  yatirdim ama bu soruyu gorunce aklima takildi, az once bakdim isikla beyaz kurtu gordum  :(

netde bakdim dediginiz ilaci reçetesiz vermiyor eczane,dr a goturup ilacini alicam hemen yarin ama ben hamileyim, kullanabilirmiyim hocam?, oglumda 4.5 yasinda , ablasiyla ayni tedaviyimi gorecek kurt var gibi
baska  çarsaf yatak yorgan vs evdeki herseyi  yikamaaya gerek varmi..
bide ilkokul 1 e gidiyor hocam,okula bildirmeye gerek varmidirki, bit pire gibi bisey deil demi bu

Düzenleyen MaRaL - 04 Kas 2014 Saat 01:17
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 02:24
Okula bildirmeye gerek yok...
Her iki cocuk'da birer olcek alacaklar. Sizlerde bir seferde; 3 olcek alin. 2 hafta sonra tekrar alin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2014 Saat 02:25
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 20:40
hocam gittik doktora ; feluvermal ( flubendazol ) verdi çocuklara surup esime hap olarak ..
pediatr  bana kullanma dedi hamile oldugum için,jinekologum kullanabilirsin dedi,benim paraziti almam daha riskliymis galiba .. Confused

son soz sizde ilaci aliyorum demi hocam,kusura  bakmayin tekrar tekrar soruyorum  ayni seyi çok arada kalmis hissediyorum kendimi Disapprove
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2014 Saat 21:12
Andazol kullanin, hem daha emniyetli, hem daha ucuzdur. Size de bir zarari olmaz...
Illaki, nerde en yeni cikmis, en pahalisi var, onu verecekler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.