|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cancincon
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cancincon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Karın ağrısı(domuz gribi)Gönderim Zamanı: 16 Kas 2014 Saat 20:54 |
|
Hocam merhaba oğlum 4 yaşında gece 3 de karın ağrısıyla uyandık sabaha kadar devam etti sabah acile gittik kan tahlili istediler sonuçlar wbc 7.7 lymf 0.8 gran6.6 mıd 0.3 lymyf 10.3 gran%6.6 mıd%3.3 hct 37.1 mcv 79.7 rbc 4.66 hgb12.6 mch 27.1 mchc33.9 rdw%15.7 pct 0.17 mpv6.9 plt258 pdw9.4 lpcr7.5 sonuçlara enfeksiyon var dendi antibiyotik iğne yaptılar ayrıca hemen hemen 1 haftadır aralıklı öksürük ve geniz akıntısı var hiç ilaç kullanmadık sadece serum fizyolojik cold mıx ve zencefilli bal dün gece oldukça fazla miktarda balgm çıkardı bunu döyleyince reçeteye ventolin surp ve peditus yazmışlar almadım bile karın ağrısı için de nidazol surup bugün 1 kez verdim uykudan karnım agrıyor diye uyandığı için. Sizin görüşünüz nedir karın ağrısı soğuk algınlığıyla mı alakalı yoksa bağımsız bir durum mu? Ara ara ateşi 38.8 e kadar çıktı. Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 02:40 |
|
Goruyorsunuz; WBC:7.7 de bile; "enfeksiyon var" diyebilecek kadar ahmak bu doktor...
Zencefili bu yasta kullanmayin. Karin agrisi+Grip belirtileri= Domuz Gribi olabilir...SAKIN; Ilac/ Antibiyotik kullanmayin, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Bunlari etrafinizdakilere de anlatin, kaziklanmasinlar... |
|
![]() |
|
cancincon
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cancincon
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 04:36 |
|
Teşekkürler hocam nidazolu kullanabilir miyim? Bir de ben zencefili uzun zamandır kullanıyordum nasıl bir zararı var bilgi verebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 18:50 |
|
Nidazol'e HIC GEREK YOK,hala veriyorsaniz, hemen kesin..
Zencefil, etkili dozda verildiginde, cocuklara "aci gelir" az miktarlarda da, oksuruge etkili degildir. |
|
![]() |
|
cancincon
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cancincon
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 21:36 |
|
Teşekkürler hocam gece yine zor geçince sabah çocuk doktoruna gittik acil doktoru çok içime sinmemişti zaten, çocuk doktoru da ağır bir grip geçirdiğini söyledi iburamin verdi 3-4 gün kullanın dedi göğsünün sıkışık olduğunu rahatlatabilmesi için bricanly kullanmamız gerektiğini söyledi sabah nefesi oldukça hızlanmıştıbu nedenle hiç istemesem de başladım şuruplara
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2014 Saat 23:32 |
|
SAKIN; Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... sadece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|