|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepözcan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepözcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kas 2014 Saat 16:15 |
sayın hocam benim 74 aylık bir kızım birde 32 aylık oğlum var kızım geceleri altını ıslatıyor buna bi çare bulamadık. oğlum ise 28 aylık olduğunda tuvalet eğitimine başladık kısa sürede öğrendi hatta geceleri bile kuru kalkıyordu çok sıkışırsa ağlıyor tuvalete kalkıyordu.ama 2 haftadır gündüzleri altını ıslatmaya başladı geceleri yapmıyor sadece gündüz yapıyor sık sık tuvalete götürüyorum ama unuttuğumuz bir anda yine yapıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne olur, eski maillere bakmadan sual sormayin, cok vakit harcaniyor.....
1- Tuvalet egitimi; Kedi-kopek yavrularina verilir... Insanlarda cocuk kendiliginden soyler. Erken yaslarda, yapilmaya calisilirsa, kalici bir cis soyleme olmaz ve hatta cocukta psikolojik bozukluklar baslar... 4 yasina kadar karismiyoruz. 2- abla icin: aksamlari burun deliklerine, birer defa; MINIRIN Sprey sikin. Netice alsaniz bile 1 kutuyu bitirin, lutfen okumadan da sual sormayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Kas 2014 Saat 21:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|