|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 00:10 |
merhaba hocam,
5.5 yasındakı kızım anaokuluna gıdıyor. cuma gunu sabahtan oksurmeye başladığını soyledı..cuma aksamı ve ctesı kuru oksuruk vardı..ctesı aksamı ateslıydı ama ateş dusurucu vermedim sabah ateşi dusmus bı sekılde uyandı..bugunu ıse ateşi tekrar yukseldı 39 oldu..1 olcek mınoset verdım..atesı dustu suan.. sızın oksuruk semanıza bakınca zature olabılırmı dıye endıselendım.. kuru bır oksuruk ve ateşte teshıs zaturremı olur sadece.. teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre oldugunda; Agizda pis bir koku ve dil uzerinde kalin bir pas tabakasida beraberinde olur...
Hicbir zaman; Zaturre, ilk hastalik degildir. Bakteri solunum yolu ile once bogaza yerlesir, 2-3 gunluk atesli bir devreden sonra, sartlar musait ise; ( Ilaclarla oksuruk kesilmesi, bunyenin zayif olmasi veya uygun tedavinin verilmemesi gibi..)bu devreden sonra Zaturre baslar.. Telepatik sekilde, dogrudan Akcigerlere mikroplar gitmez.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|