|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervinn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2014 Saat 09:36 |
hocam 5 yasindaki kizim persembe gece uykusunda ateslendi sabahadaates vucudunu terk etti ama o gece uyandi ve kahverengi kustu . ertesi gun aksamda bir sefer kustu. 1gun kaka yapmadi ertesi gun kakasi yumusadi sonrada rengi altin sariya donuserek iyice siviya donustu. bugun 5.gun okudada birsey yememis evde biraz zorlayarakta olsa yedirdim . hicbirsey vermedim ama kesilmiyorda. normal zamanda cok su icer simdi su iciremiyorum. degerli fikirlerinize ihtiyacim var 113cm 16.5kg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Su kaybi olsa; deli gibi suya saldirir... Su istemiyorsa, bir su kaybi yok demektir...
7cm boy fazlasi var. 500gram eksigi var. Isheli gecince, telafi eder. Gelisimini "Persentil Hesaplama" dan takip edin. |
|
![]() |
|
pervinn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dun gece kizim uyuduktan 10 dk sonra aglayarak uyandi ve kusmaya basladi. 1 saat boyunca 5dklik araliklarla 10 dan fazla kustu . bizde gece acile gittik bu yasina kadar ilk defa boyle birsey yasadik . gece cocuk acile gittik serum taktilar daha sonra kusmadi serum takilana kadar ve hastaneye gidene kadarda kustu . uyaninca hemen su istedi yemeside problemli olmadi. azonce gece uykusunda ateslendi aynen 6gun once oldugu gibi. 38.4. wbc si 12 . tam ishali duzelmisken tekrar neden olmus olabilir . dr da viral dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ishalden sonra; Kusma olmasi hadisenin; Viral Ishal oldugunu gosterir... Ilaci/tedavisi yoktur, bol su/sivi verin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ertesi gun kusma 2 yasindaki kardesine ve birer gun arayla bize gelen misafir cocuklarinada gecmis. 5 yasindaki kizim pazartesi sabahi serumdan sonra kaka yapti birdaha cuma aksami kaka yapti 4 gunun sonundaki kakasi altin sari ve yumusak . 2 yasindaki kizimda kusma sali oldu donra onunda kakasi altin sariya donup bugun ishal gibi oldu. olanlar normalmi.. az yemek yiyorlar kilo verdiler .. ben ateslendim 1 gun esimde ishal oldu. birer gun arayla bizim evimize gelen buyuk kucuk misafirlerde ayni oldu. evi surekli havalandiriyorum yikanmadik carsaf havlu kalmadi halilar silindi daha ne yapmak lazim dezenfekte icin bilemedim. misafirler greldiginde cok az durdular ve cocuklarin kusmasi durmustu 1 gece surdu zaten.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hali, havlu ne alaka!!! Yediklerinizden, ictiklerinizden bulasiyor.
Sakin ilac almayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|