|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 23:26 |
Hocam 4 yasindaki ikiz ogullarimin kresinde rutin saglik taramasi sonucunda bugun okuldan aradilar sonuc evraklarini yarin gonderecegiz fakat birinin goz muayene raporunda hipermetrop yazdigini soylediler.dayanamadim meraktan hemen goz doktorumuzu aradim 4 yasinda boyle bir seyin olup olmayacagini sordum o da bana bu durumun bu yaslardaki her cocukta gorulen normal bir durum oldugunu gorulmemesi sasirtici olurdu ama madem icine kurt dustu getir ben de muayene edeyim bakalim dedi..sizin fikrinizi almadan rahat edemedim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdi artik nerde, "Eli bos, musterisi olmayan" doktor varsa, bu sekilde okullari dolasip, kendilerine hasta cikariyorlar...
Goz doktorunuzun dedigi dogrudur, bu yaslarda, cocuklarin cogunda, bu "gecici Hipermetropluk" vardir. Illede gosterecekseniz bari kendi Goz doktorunuza para kazandirin. Okula gelen uckagitcilara DEGIL... |
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok uzgunum dunden beri bugun sonuclarimizi aldik diger ikiz esinde de astigmat yaziyor goz doktorumuz pazartesi gunu muayene edecek kendisi ama ben benden gittim iki gundur..bir de bogazi kizarik ve iltihapli farenjit tedavisi uygundur yazmislar..hasta falan degil cocuk..zaten tarama yapan ozel tip merkeziymis..astigmata cok takildim simdide hocam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedim ya, akillari sira, kendilerine "Is cikariyorlar".... Yerseniz..
|
|
![]() |
|
Hocam ikizlerimi goz doktoruna goturduk.eger yetiskin hasta olsaydi damla damlatarak detayli muayene yapmam gerekirdi fakat 4 yasindaki birine o muayeneyi yaparsam gozleri zaten bozuk cikacagi icin hic kafanizi karistirmayalim dedi ve yapmadi.sadece uzaktan tek gozlerini kapatarak E harfinin yonlerini ve sayilari sordu bir de goz bebegi olcumu yapti.ikizlerden birine tamamen normal dedi digerine 0.75_1.25 astigmat var dedi fakat gozluk yazacak bir numara degil eger simdi gozluk takmaya baslarsa omur boyu takmak zorunda kalir dedi.goz gelisimini tamamlayana kadar 6 ayda bir takip ettirin eger bu numarada buyume olursa ki 6-7yaslarinda o zaman gozluk yazilabilir fakat buyuk ihtimalle o yaslarda bir sorun cikmaz dedi.hocam internetten okuyunca eger astigmat erken teshis ve tedavi edilmezse goz tembelligine ve numaranin buyumesine neden olur diye okudum hep.acaba beklemekle hata yspmis gecikmis olmaz miyiz kafam karisti iyice..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Internette okudugunuz : YALAN.
Doktorunuzun soyledigi: DOGRU... Bunlari bende soylerdim ama inanmayacaginiz icin, kasten Goz doktoruna gonderdim...Internetteki; SOYTARILARI biliyorum.. Muayene parasini aldiktan sonra, onlarda aynisini soyluyorlar.. |
|
![]() |
|
Çok tesekkürler hocam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|