|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alime ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2013 Konum: eğitim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 00:26 |
Hocam, kızıma 8-9 aylık gibi bronşit teşhisi konulmuştu. o zamanlar verilen ilaçları kullanmıştık. Ama kış olduğunda hemen öksürüğü başlıyor. şimdi 2.5 yaşında. kış başladığından beri öksürüyor. biraz iyileşiyor tekrar başlıyor.çalıştığım için iş yerimin kreşine gidiyor oradan birisi hasta olunca hemen başlıyor öksürük. şimdi çok balgamlı olmayacak şekilde öksürüğü ve burun akıntısı var. yatınca öksürük çoğalıyor uyandırıyor. koştuğunda falan kabarıyor öksürüğü. doktora gitmedim ilaç vermek istemiyorum. hemen antibiyotik veriliyor.bitkileri araştırıyorum. bitki çaylarıyla geçirmeye çalışıyorum.
burun tıkanıklığı için ne önerirsiniz?siccnasalve cold-mix diye burun açıcılar var zararaı var mı bunların kullanmak faydalı mıdır?. bir de iyonizerli soğuk buhar makinelerini tavsiye ediyor musunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun, bu muhabbete tekrar girmek istemiyorum, zira; 6 seneden beri, "donme dolap" gibi ayni yerde, donup durmaktan gina geldi.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Oca 2015 Saat 05:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|