|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dadya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mide bulantisiGönderim Zamanı: 09 Oca 2015 Saat 18:05 |
|
Kadir Bey merhaba,
Yeni yilin, size ve sevdiklerinize saglik ve mutluluk getirmesini dilerim. Kizim 6 yasinda, 19.7 kg, 117 cm Yaklasik 1 haftadir gegirme problemi olustu. Bir donemde yasamistik sakiz ve kamisi kullanmadik gecmisti ancak simdi boyle bi sey olmadigi halde gun icinde sik sik oldugunu fark ettim. Bugun de okulda midesi bulanmis; sabah yarim yumurta, muz ve sut icip gitmisti. Aksam servisle donuste yolda kusmus, mide bulantisi ile gegirmenin baglantisi olabilir mi? Ne yapabilirim, size danismak istedim. Yememesi gereken seyler var mi bu donemde? Portakal cok seviyor, bazen 2 portakal bile yiyor. Cok tesekkurler, Sevgilerimle |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2015 Saat 02:00 |
|
Sinirseldir... Kafasi bir seylere bozuk... Caktirmadan bir dertlesin, agizini arayin.
|
|
![]() |
|
Dadya
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2015 Saat 18:24 |
|
Kadir Bey merhaba,
Yanitiniz icin cok tesekkur ederim. Degerli vaktinizi aldim. Durumun seyri soyle gelisti; kizim aksam bir daha hic kusmadi, ancak atesi 39 cikti, ben sadece dinlenmesini sagladim atesin seyrini kontrol ettim. Allah sizi basimizdan eksik etmesin, sagolun hocam... Atesle artik hic ugrasmiyorum. Atesi ogrendim hizi yavasti fazla direnc gostermedi, kendi kendine vucut dusurdu. Bugun gun boyu dinlendik, uyuduk, istahi iyi. Cok sukur atlattik sanirim. Birkac konuda gorusunuzu almak istedim. 1.Basit bir enfeksiyon gecirdik, degil mi? Atesle mide bulantisi olmasi bi seyin dokundugunu mu gosterir? 2.Gegirme ve mide bulantisi olunca telaslandim sizden yanit gelene kadar konuyu dr sormustum. Reflu baslangici olabilir, bi sure yemek sonrasi gaviscon kullanalim dedi. Sizden henuz yanit almadigim icin ben bu ilaca baslamadim. O kadar kolay ilac oneriyorlar... Gegirme onemli bir sorun mudur? Ileride reflu olmamasi icin simdiden alacagimiz onlem var mi? Yatmadan yarim saat once sut iciyor, portakal etkiliyor sanirim... Simdiden cok cok tesekkur ederim, iyiki varsiniz hocam, Sevgilerimle, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2015 Saat 21:46 |
|
1- Muhtemelen; yedigi-ictigi bir gida ile mikrop kapti.. Ilac/antibiyotik kullanmadiginiz icin, cok suratli bir sekilde iyilesti.
2- Siz; Turk doktorlarina ne bakiyorsunuzki!!! Onlar Solunum sistemi ile ilgili her bir halta:Astim, Sindirim sistemi ile ilgili her bir haltada; Reflu derler.. Zira; bu hastaliklarda, receteye yazacagi ilaclarin doktorlara cok guzel; "geri-donusleri" vardir... Esas domuzun basi da bu doktorlari; bu rusvetlere alistiran Ilac firmalaridir. Reflu ile ilgili soyledikleri herseyi UNUTUN... Durum hic tahmin edemeyeceginiz kadar igrenctir... Doktor-Ilac firmasi-Eczane uclu cetesi tarafindan halk soyulmaktadir.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|