Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4.gun ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4.gun ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilaysarisaman Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4.gun ates
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2015 Saat 05:06
hocam merhaba,
kizim 4yasinda kreste 2.senesi..sadece sizle ilerliyoruz..3aydir gecmeyen okrugumuz var.tam geciyordu gectigimiz persembe artti ve gece ates basladi,cuma hic cikmadi,cmt gecesi yine cikti hic mudahale etmedim dun cok iyi uyandi artik iyilesti dedim,geceyarisi hicyoktu,suanda saat 5 koltukaltindan 38.5 cikti basi da agriyor. Dili tertemiz.sizce artik yarin dr.a goturmeli miyim?? basagrisi icin pedifen verecektim icmiyor. cok tesekkurler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119228
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2015 Saat 07:25
Ne olur,biraz okuyun... Hergun ayni cevaplari yazmaktan, BIKTIM....
agizina bakin, koku-pas varmi, karar veremiyorsaniz;, kan sayimi yaptirin, WBC degerine bakin..
Daha baska nasil anlatayim, bilemiyorum..
Yukarı Dön
nilaysarisaman Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nilaysarisaman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2015 Saat 23:11
Tekrar Merhaba, 
Kizim sabah kalktı hiç ateşi yoktu,sanırım vücut son bir ateş yaptı ve hastalığı  bitirdi,
bütün gün 4 gün yiyemedigi şeylerin acisini çıkardı, yazilarinizi takip edenler için yazmak istedim, saygılar. ..Clap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.