|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
serpiltamer
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: iyeGönderim Zamanı: 03 Şub 2015 Saat 20:38 |
|
Merhaba doktor bey kizim 10 gun sonra 5 aylik olacak 2 ay once idrari kokuyo diye saglik ocagina gittim iye var hastaneye gotur dedi ertesi gun goturdum sizin dediginiz gibi nitrit (-) cikti ama doktor iye var dedi suprax verdi 3 gun kullandim tekrar hastaneye gittigimde gecmis dedi ve dun yine idrari koktu bende bugun sabah sabunlu suya oturttum ama hala idrari kokuyor ne yapmaliyim eger iye degilse neden idrari kokuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 03:09 |
|
Yani anlamiyorum, niye KAZIKLANMAKTA bu kadar israr ediyorsunuz... Durum; kabak gibi ortada ama ilaci kullandiniz, hayret bir sey.
Sanki sizin idrariniz, kokusuz!!! Biraz su icirin, idrarin koyulugu azalsin, kokuda azalir. "IYE'de idrar kokar" diye bir bilgi dunya Tibbinda yok.... Turk Tibbini bilemem.. |
|
![]() |
|
serpiltamer
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 11:33 |
|
haklısınız ama konu çocuklar olunca insanlar ne yapacağını şaşırıyor o yüzden inanmak zorunda kalıyoruz doktorlara. su içiriyorum ama günlük ne kadar içirmeliyim? birde doktor bey ben kızımın bezini 4 saatte bir alıyorum anca dolduruyor çünkü ben idrarını az yapdığını düşünüyorum sizce 4 saat normal bi saat mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 18:42 |
|
Idrari mi kokuyor??? Yoksa kullandiginiz bezdeki "Idrar emici" kristallermi kokuyor?? Temiz bir bezi islatip kokusuna bakin.
|
|
![]() |
|
serpiltamer
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serpiltamer
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:06 |
|
İdrari kokuyor cunku 2 gundur kokuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:19 |
|
Kokulu idrar ile giden bazi hastaliklar vardir ama bunu kesin soyleyebilmem icin, benin idrari koklamam lazim, buda imkansiz..
1- Maple syrup Urine Disease( Ardic agaci surubu kokulu idrar) 2- Kirli ayak kokulu idrar 3- Fare idrari kokulu idrar. 4- "kuskonmaz" yenildiginde olan kokulu idrar. Gibi durumlar vardir, ama bunlari ayird edebilecek kapasitede bir doktoru Turkiye'de nasil bulursunuz bilemem... Bu durumlar, bazi Metabolizma hastaliklari sonucu olur. Yakininizdaki bir Universite Hastanesinin, "Metabolizma" bolumune bir bas vurun, sansiniza, benim ne dedigimi anlayabilecek kapasitede bir doktor insallah bulursunuz.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|