|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emir Yıldırım ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emir Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2015 Saat 18:53 |
Merhaba kadir bey bugun kontrol amacli bebegimi doktora götürdüm bir hafta once kurup teshisi kondu yine yazmistim size petidus ve ventolin verdi doktor bir iki kez kullandim yorumlarinizi okudum biraktim bugun yine tekrar igne yaptilar hava verdiler doktor balgamin cigerlerinde degil girtlaginda ve nefes borusunda oldugunu soyledi ayni ilaclari uc gun daha kullan dedi kafam karisti benimde hocam bal ve limon versem fayda edermi sekiz aylik bebegim ne yapmam gerek tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, sakin verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Krup, hic tedavi edilmese bile; 3 gunden fazla surmez. Isin namussuzlugunu yapiyorlar, illede ilaclarla, daha kotu olmasina cabaliyorlar.
Sadece: lImonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin, Eski yazilarimi mutlaka okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|