|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eflatun19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eflatun19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2015 Saat 17:12 |
Hocam 6 yaşındaki kızımda 10 aylıkken gözüne rüzgarla toprak kaçtığı için alerji olmuştu. Gözlerini oyarcasına kaşıyordu. kortizonlu damla kullanmıştık geçmeyince 2 ay patanol sonra iyileşti bir daha gitmedik göz doktoruna. Gözlerinde hafif kızarıklık oluyordu ama kaşımıyordu. Yakında tebeşir tozu kaçmış gözüne bir iki hafta boyunca gözüm acıyor dedi sonra da bademcikten ateşi çıktı aynı gün hem çocuğa hem göze gittik göz doktoru bu çocuğun gözleri çok kırmızı alerjik dedi, ben dedim yok ateşten normalde böyle kırmızı değil, göz diplerine baktı göz dipleri pütürlüydü 10 gün kortizonlu damla peşinden bir ay sabah akşam patanol verdi ve şapka gözlük kullansın dikkat etsin dedi mart ve eylül arasında patanol kullanın dedi yoksa ileride görme bozukluğu olur dedi , şimdi 10 günlük damla bitince çocuk rahatladı hadi bir ay da patanolu kullanayım ama sonra o kadar süre 6 ay patanol kullanmama gerek var mı kızımın polenlere alerjisi çıkmamıştı, benim gözlemlediğim kimyasal maddelere alerjisi var deterjan sıvı sabun plastik madde ve dereotuna alerjisi var, ev tozunu bilmiyorum ama dikkat ediyorum , çocuk alerji bölümünde birinci grup testleri yaptırmıştık polenlere çıkmamıştı ikinci gruba gitmedik tavsiyeniz üzerine , çünkü bize de kortizonlu sprey, çiğneme tableti önermişlerdi ben de kullanadım ve bir daha da gitmedim, hocam kaşıntı yada acıma şikayeti olmazsa gözünde hafif kanlanma oluyor yine de gerek var mı benim patanol damlayı kullanmama ? Teşekkür ederim ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem.... Dunya Goz Hastanesinden baska yerlerede guvenmem.. Dunya Goz Hastanesine gidin.
|
|
![]() |
|
eflatun19 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eflatun19
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam hocam istanbul dışındayız en yakın zamanda gidicez, teşekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|