|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2015 Saat 13:17 |
Doktor bey merhaba,kızım 5.5 yaşında alerjik astımı var,sizin yazılarınızı takip ediyorum çok alerjik bir bünyesi var deri testi için sürekli kullandığımız delodayı doktoru bir haftalığına kesmemizi istedi ve ertesi gün bütün vücudu sinek ısırığı gibi kaşıntılı kabarıklarla doldu,bugun ikinci gün,doktoru da rahatsızlanmış ulaşamıyorum,delodaya geri başlamalı mıyım sizce?birde dilaltı damla aşı hakkındaki görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim,şimdiden tesekkur ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji baska, astim baska sey...
Sizin cocukta hic; Astim krizi oldumu??? Olmadi ise, sadece oksuruk var diye Astim teshisi kondu ise, Astim degildir. diger dokuntu yapan bir Allerjik durumu varmi? Onu bilemem. Bir daha boyle kasintili dokuntuleri olursa, Zyrtec verin ve 2-3 gun sonra sonucu bana yazin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Şub 2015 Saat 18:16 |
|
![]() |
|
dilekpolatt13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
merhaba doktor bey,kızımın durumu maalesef sizin bahsettiğiniz yalancı astım tablosuna benzemiyor,ya da biz mecburen böyle inandık.bebekliğinden beri en ufak bir grip ya da soğukalgınlığı bronşite çeviriyordu,3 yaşından beri de gribin 2. günü nefes ve öksürük problemleri yaşamaya başladık,nefesi o kadar sıkışıyor ki solunumu 50-60'ı buluyor ,adanada yaşıyoruz ve gitmediğim yer kalmadı bu çevrede,bir anne olarak o kadar çaresiz anlarım oldu ki anlatamam,koruyucu tedavi dedikleri kortizon alırsa grip olunca sorunsuz atlatıyor,koruyucu tadavi almadığı bir dönem sizin tavsiyenizi uyguladım,ballı limon,coldmix,serum fizyolojik ve yine öksürük ve nefes sorunu yaşadık,geçen sonbaharda yine ürtiker yaşadık neye bağlı olduğunu anlayamadım,3 yaşında yapılan deri testinde hafif düzeyde ev akarı,küf,buğday poleni ve kedi kılı alerjisi çıkmıştı şu an çukurova üniv. deki doktoru testi yinelemek istedi fakat yine ürtiker problemi yaşadık,söylediğiniz şurubu kullanıcam fakat astım olmadığı yönünde en ufak bir şüpheniz varsa şartları zorlayıp kızımı görmenizi isterim,tesekkurler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir defa, Griplerde; Ventolin, Peditus, Aferin, Verdi iseniz ve gecmedi diye birde bunlarin ustune; Nasocort, Flixotide gibi Kortizonlu spreyleri kullandi iseniz, her Grip olusunda bu sahneleri yasamaniz kacinilmazdir..
Bir daha boyle Grip sonrasi bir sikismasi olursa, sadece Bricanyl surup;gunde3x1 olcek baslayin, 2-3 gun sonrasinda da, durumu yazin. Ben; USA Arizona'dayim, nasil gorecegim??? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
İstanbulda oldugunuzu dusunmustum.evet tam olarak grip sonrasi bu ilaclari kullandik ve o günden beri hastaneden gelemez olduk,koruyucu tedavi (!) olmadan yasadigimiz tam bir agir astim krizi ve bu durumda nasil birakicaz bilmiyorum, resmen bir kisir donguye girdik, tedaviyi ilk kestigimiz anda denicem fakat bin bir korku ve soru isaretiyle
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic korkmayin.. Meslek hayatim boyunca hicbir hastamda ne korkulacak bir sey oldu, ne Hastaneye gidecek bir durum oldu.. Butun her sey, o namussuz doktorlarin verdigi ilaclarla oluyor..
Eski mailleri okuyun, bunlarin sebeplerini ogrenirsiniz... Ne rusvetler, ne dolaplar donuyor, akliniz-hayaliniz durur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekpolatt13
Kadir bey,urtiker konusunda ise zyrtec kullandik bugun 3.gun resim yukleyemiyorum ama kasintilar kizarikliklar hic azalmadi kasintidan duramiyor,gözünün biri sis çenesi sis,kollar bacaklar kipkirmizi,hala beklemeli miyiz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emin olmam icin, resim sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|