|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dr_anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 16:06 |
hocam merhabalar tekrar.11 aylik kizimin sol gozunun lateral kisminda bazi gunler hafifleyen ama tamamen gecmeyen bazi gunler biraz siddetini artiran bir kanlanma mevcut.yaklasik 3 hafta oldu.goz dr una goturdum korneasina floresan boya ile bakti hic bir sikinti yok dedi.retina muayenesi yapamadi kizim ortaligi yiktigi icin.netira damla verdi 4×1.netirayi basladigimizda (3 gun once) baya hafifledi kanlanmasi ama bugun tekrar artti.netirayi 3×1 kullandim yalniz ben.gece uyandirip damlatmadim.hala devam ediyorum 4.gunumuzdeyiz.allerjik ya da klimaya bagli bir sebebten olabilir mi bu kanlanma .dun gece full odasindaki klima calisti.goz kurulugu nedeniyle olabilir mi?oyle olsa iki gozunde de olmaz miydi ?goz arkasi muayenesi yaptirmali miyim? isiga bakisi rahat.takibi normal,capaklanma yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gozunde "silme" capak olmuyorsa, hicbir seyi yok demektir... Allahtan Goz doktorlari cocuk doktorlari gibi sahtekar degiller.
|
|
![]() |
|
dr_anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen dr_anne - 22 Şub 2015 Saat 17:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birakin, bosuna verilmis.. Sirf ceneniz kapansin diye vermis!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|