|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 06:27 |
merhaba hocam,
esım 3 gun once boğaz ağrısı ıle hastalandı..antıbıyotık tedavısı uygukadı dr u..ardından dun benım boğazlarım ağrımaya başladı ve tum vücudum eklem ağrısı ve ats ıle rahatsızlandı..agır bır hastalık çocuğuma bakacak mecalım yok..ben mınoset ıcerek bıraz rahatladım.. benımle aynı zamanlarda 10 aylık oğlumda oksuruk ve hapşırmaya başladı.. oğlum tum gece memeyı reddettı emmedı..ilk kez böyle yapıyor..burnunu açtık fakat boğazda balgam var gıbı ve ağladıkça artıyor.., acaba mememyı reddetmesı kulakla ılgılı olabılırmı? uykusunda burundan nefes alıyor..tıkalı olmadığını düşünüyorum..dırek kulağa vururmu hocam? ateş yok ama bendeki gıbı ağrısı vardır dıye ateş dusurucu vermelimıyım? ne yapmalıyım? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ailecek; Grip geciriyorsunuz...
agiz kokusu ve dilde kalin, kirli beyaz bir pas tabakasi yoksa, Antibiyotik de gerekmez. Cok rahatsiz olmadikca, taesi dusurmeyin. Kulak agrisi olursa, veya suphe ettiginizde bile; Iliadin DAMLA buruna damlatin bu konu ile iligili eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|