|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 18:00 |
hocam kizim haddinden fazla idrarini yapiyo bez bagladgm zaman istemiyo ckarmaya calisiyo agliyo bende altini aciyorum havalansin diye fakat tuvalete tutuyorum yapmiyo 2 dakika sonra hemen idrarini yapiyo ardindan 5dk sonra bidaha yapiyo hocam 2 saat icinde 10 defayi buluyo idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum hocam fakat hastaneye gdipte tahlil verdrmek istemiyorum biliyosunuz hocam bi sahtekarin tuzagindan sizin sayenizde daha yeni kurtulduk hocam IYE varsa baska turlu nasil anlarim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta olmaz... Bu yasta; Ancak agir ve uzun sureli Antibiyotik kullanim sonucu olur.
Gerisini bilemem, yasini belirtmemissiniz. |
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
hocam 21 aylik gecen hafta yazismistik kan tahlili sonuclarini falan yazmstim evet kizima bogazindan dolayi cok antibiyotik kullandk maalesef bu cok idrar yapma gecici bi suremi olur suda cok iciyo peki hocam birde suan 10 kg boyu 79 cm 32 haftalik premature dogmustu dogum kilosuda 1940 kgdi hocam
Düzenleyen MiNiK PrEnSeSiM - 26 Şub 2015 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogum kilosuna gore gelismesi iyi..Aynen devam edin. Gunde en az 600ml sut icsin.
Bir daha idrar tahlili yaptirdiginizda; Nitrit degerine bakin: (-) ise, IYE yok demektir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|