|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ALMİNA ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2015 Konum: SİLİVRİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2015 Saat 10:55 |
5 AYLIK BİR KIZIM VAR DOĞDUĞUNDAN BERİ BESLENME SIKINTISI ÇEKİYORUM.3.400 GR DOĞAN KIZIM BİR AY SONRA 4.500 GR OLDU SAĞDIĞIM SÜTLERİ İŞTAHLA İÇTİ. BİR AYDAN SONRA BENİ EMMEYE DE BAŞLADI BEN BİRERONU KESTİM. KIZIM UYKUDAN UYANMAYA YAKIN EMMEK İSTİYORDU EMDİKTEN SONRA RAHATLAYIP TEKRAR UYUYORDU Bİ SÜRE SONRA FARKETTİM UYAKKEN KESİNLİKLE ALMIYORDU,KENDİNİ YAY GİBİ YAPIYOR AĞLIYOR ELİYLE İTTİRİYORDU.MECBUREN UYKULUYKEN EMZİRMEYE BAŞLADIM ÇÜNKÜ KİLO ALMIYORDU AÇ KALIYORDU Bİ SÜRE SONRA BİBERONUDA UYANIKKEN ALMAMAYA BAŞLADI.5-6 SAAT AÇ BIRAKTIK BÜTÜN BİBERONU İÇİCEKMİŞ GİBİ SALDIRIYOR 30 CC DEN FAZLA İÇMİYORDU.PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU.5 AYDIR EVDE HAPİSİM.DIŞARI ÇÇIKARSAM UYUMAZ SÜTÜNÜ İÇMEZ DİYE BİR YERE GİDEMİYORUM.HER GÜN KAÇ CC İÇTİ HESABI YAPIYORUM.ŞUANDA 6.300 GR 65 CM BOYU.LÜTFEN YARDIMCI OLUN SAATLERCE AÇ KALMASINA RAĞMEN NE ANNE SÜTÜ NE DE MAMA ALMAMASININ SEBEBİ NE OLABİLİR ?
![]() |
|
ALMİNA2014
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu 2cm FAZLA!!!
Kilosuna baska yerde baktirin. 7.4kg olmasi lazim.. Once kilosundan emin olalim. |
|
![]() |
|
ALMİNA ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2015 Konum: SİLİVRİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iki farklı yerde tarttırdık hastanede 6,300 çıktı,sağlık ocağında 6.400 kg çıktı. çok zorlanıyorum yalnızca uykusunda içirebiliyorum biberonla sütünü o da her zaman değil anlayıp uyanırsa itiyor, bir dahaki uyku saatini bekliyor çocuğuma faydali olamıyorum çok çaresizim. Bir sıtıntısı mı var diye kan,idrar tatlili yaptırdık temiz olduğunu söyledi doktorumuz, kulaklarına da bakıldı iltahap olma ihtimalinden temiz çıktı. kaşıkla vermeye çalıştım, suluk aldım tükürüyor. lütfen yardımcı olun hocam,4 ay oldu halen geçmiyor bu durum . hiç bir şeyi kabul etmiyor neden olabilir?
|
|
ALMİNA2014
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle durumlarda, niye bu tahliller yapilir, anlamis degilim... Herhalde bu sahtekarligin egitimi Tibbiye'de aliyorlar..
Selam verdinmi, hemen tahlil istiyorlar.. Tipi boyledir, zorlamayin, daha kotu olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|