|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nursal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 8 GÜNDÜR DÜŞMEYEN ATEŞGönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 19:29 |
|
İYİ AKŞAMLAR HOCAM. 6 YAŞINDAKİ KIZIM GEÇEN SALI GECESİ ATEŞLENDİ. BUGÜN 8. GÜN YANİ. ATEŞ ZAMAN ZAMAN DÜŞMESİNE RAĞMEN GENELLİKLE 39,7'LERE KADAR YÜKSELDİ. OKSÜRÜK BURUN AKINTISI BURUN TIKANIKLIĞI SES KISIKLI VAR. BALGAM VE BURUN AKINTISI SARI YEŞİL. HEMEN DOKTORA GÖTÜRMEK İSTEMEDİM İLK BAŞTA. ANCAK PAZAR GECESİ ATEŞ VE HALSİZLİK BİRLİKTE OLUNCA ACİLEN GİTTİK. DOKTOR CİĞERİNİ DİNLEDİ. TEMİZ DEDİ. GRİBAL ENFEKSİYON ANCAK ATEŞ 5 GÜNDÜR DEVAM ETTİĞİNDEN AZİTRO ANTİBİYOTİK VERDİ GÜNDE BİR KEZ YARIM ÖLÇEK. BEN SABAH TEKRARA BAŞKA BİR DOKTORA GÖTÜRDÜM VE KAN TAHLİLİ İSTEDİM. DEĞERLERİ ŞÖYLE: CRP:12, WBC:3,9, NEU:36,8, LYM:49,1, MON:13,3, EOS:0,6, BASO:0,2 RBC:3,98, HGB:10,8, HCT:32, RDW:13,7, MPV:7,5, PCT:0,143, PDW:16,5 BU DEĞERLERDEN CRP, LYM,MON,RDW,PDW YÜKSEK, WBC, NEU, EOS,BASO,RBC,HCTMPV,PCT DÜŞÜK GÖZÜKÜYOR. BEN HALA ANTİBİYOTİK VERMEDİM AMA ATEŞİ HALA VAR. DÜN GECE 39 LARA ÇIKTI BUGÜN BİRAZ DAHA DÜŞÜK. DOKTOR BUGÜN DE DÜŞMEZSE ANTİBİYOTİĞE BAŞLA DEDİ SİZCE NE YAPMALIYIM. LÜTFEN YARDIM EDİN.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 02:17 |
|
Bos ver o Allahin kerizlerine...
Bariz; Enfeksiyoz Mononukleoz... WBC:3.9 , MONO:%13.3 ve bu keriz hala ne oldugunu anlamiyor ve Antibiyotik vermeye kalkiyor... Atesin sonuna geldiniz, SAKIN, Ne Antibiyotik, nede Ates dusurucu verin. Viral bir hastaliktir.. Eger ates dusurucu verirseniz, atesin suresi dahada uzun olur.. Bu 8 gun zarfinda da ates dusurucu verdiniz ise, atesi 10-12 gun surebilir. Dokunmayin, ellemeyin.. Doktoruna; Enfeksiyoz Mononukleoz'mus derseniz size komiklikler yapar.. sakin hicbirine aldanmayin.. Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Mar 2015 Saat 02:18 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|