|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
johnson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2015 Saat 20:51 |
Hocam iyi akşamlar oğlumun kulağım ağrıyor şikayetiyle dr gittik drumuz bize orta kulak iltihabı başlangıcı takip edelim dedi.Oğlum öksürdü birde ciğerlerine bakalım dedi.Ciğerlerini dinledi ve sol ciğerde bi ses duydum bu zatürre başlangıqcı hemen agmntin 650es verdi.Bu arad oğlum 6 yaşında .Bende zatüre olsa ateşi olmazmı dedim . Bazılarında olmaz cevabını aldım .sizi takip ettiğim kadarı ile bööle birşey olamaz .Bu nedenlede size yazıyorum ne yapmalıyım .Simdiden teşekkür ederim .Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yapacaksiniz!!! O doktoru iyi mimleyecek ve bir daha semtine bile ugramiyacaksiniz... O guduk akli ile sizi tuzaga dusurecek, Sahtekarligin;1.Safhasini uygulayacakti... Ondan sonrasi ise, malumunuz!!
Tekrar kulak agrisi olursa, hemen: Iliadin DAMLA baslayin, yatar vaziyette, her iki burun deligine;Gunde:2x1, ikiser damla damlatin(3 gun)... Lutfen eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
johnson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam.iyi ki varsınız .Sevgilerimle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|