|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
terecikk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kusmaGönderim Zamanı: 07 Mar 2015 Saat 23:25 |
|
hocam tekrar merhaba benim 22 ocakta 3.30 gr ağırlığında 50 cm boyunda bi erkek bebeğim oldu bi kaç gündür 3 4 gündür anne sütünü içer içmez kusuyor bazen süt şeklinde bazen yoğurt kesiği gibi besleme saatlerinin arasını 3saate çıkaramıyorum uyumuyor uyanık olunca ağlıyor emmek istiyor şimdi 43 günlük tarttım 5.300 gr 57 cm kilosu nasıl 3 gündür her içtiğini hemen kusunca pylor spazm şüphelenmelimiyim herkez doktora git diyor kesin reflü diyecek çoçuk cerrahına gidelimmi darlık olduğunu nasıl anlıyor doktor endoskopi mi yapıyor kusmaktan bebeğim uyku uyuuamıyor ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 18:37 |
|
SAKIN; etrafinizdaki aptallarin sacmaliklarina kanmayin. Hastalik kusmalari olsa idi, kilosu, dogum kilosunun altinda olurdu...
Sizin "tosuncuk", 3.5kg doganlara yetismiste, gecmis durumda. 2 aylik erkek kilosu: 5.450kg dir. Kusmalari tamamen, ASIRI BESLENMESINDEN.. Sakin Turk doktorlarina bu konuyu acmayin, resmen tamami ZIRVALAR, caninizi sikarlar, olmadik tahlillerle bebegi hirpalarlar. Isterseniz, kusmalarini dikkate almayin, bildiginiz gibi devam edin, veya bir memede; 10 dakikadan fazla tutmayin. ... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Mar 2015 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
terecikk
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 18:51 |
|
sağolun hocam içimi rahatlatıyorsunuz ne zaman insan içine çıksak herkez bi hastalık söylüyor kusuyor reflü bu doktora götür diyorlar bende paranoya başladı pilor spazmı mı nesi var bu çoçuğun demeye başladım zaten bi gögüzte on dakika tutuyorum o zaman aynen devam ediyorum çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mar 2015 Saat 22:25 |
|
Bakin ve gorun... Etrafinizdaki Turk insanlari ne kadar cahil ve sorumsuz...
Her Turk, dogustan Doktordur.... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|